Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Otac bebe koja je pala pod vlak

'Svi smo dobro, ali žena se uzruja kad vidi snimku'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Obitelj bebe koja je u kolicima u Melbournu pala pod vlak prvi put javno je razgovarala s medijima te su otkrili svoje osjećaje o nesreći koja je šokirala svijet.

Za intervju s roditeljima bebe koja je nakon naleta vlaka imala tek lakšu ozljedu glave, nadmeću se mnoge medijske kuće, a s njima želi razgovarati i najpoznatija televizijska voditeljica na svijetu Oprah Winfrey. No, nadmetanje za prvi intervju nije pomoglo, jer je obitelj razgovarala s domaćim medijima. Prvi je priču oca objavio australski Herald Sun, kojem je mladi otac rekao da su posljednja tri dana bila veoma traumatična za njegovu obitelj.

Pročitajte i ovo Požar vlaka uzrok nepoznat VIDEO Drama na tračnicama: Zapalio se vlak u vožnji, opasnost prijetila i stambenim zgradama Slika nije dostupna Majka skočila za djetetom VIDEO Šokantna snimka: Kolica s curicom sletjela na prugu

>> VIDEO: Vlak naletio na kolica, beba čudom preživjela

Otac koji želi ostati anoniman kaže da je dramatična snimka nadzorne kamere, koju su pogledali milijuni ljudi diljem svijeta i koja pokazuje njegovog šestomjesečnog sina kako s kolicima pada niz platformu željezničke stanice pod 250 tona težak vlak, bila je veoma stresna za njegovu ženu. ‘Moja je supruga vidjela snimku, ali svaki puta kada je vidi, uzruja se još više’, ispričao je muškarac i tražio da ostane neimenovan. ‘Svi smo dobro, moja supruga i beba su dobro, ali treba nam neko vrijeme da ovo prebolimo’, rekao je mladi otac te zahvalio svima koji su pomogli njegovoj obitelji na željezničkoj postaji u veoma kritičnom i teškom trenutku.


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene