Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Počeo je europski tjedan.


U središtu Zagreba otvorili su ga šef Delegacije EU, veleposlanik Paul Vandoren i ministar Gordan Jandroković postavljanjem poštanskog sandučića u koji građani mogu ubaciti sva pitanja i nedoumice vezane uz ulazak u EU. Delegacija EU odgovorit će im na njihove upite i razmišljanja, e-mailom ili poštom.

Vezani članci Mario Banožić gleda na sat VIDEO Kakav manevar ministra! Nakon pitanja novinarke Nove TV Banožić se odjednom sjetio zašto hitno mora otići Neodgovaranje zastupnicima u Saboru - 1 Sve više zastupnika žali se jer ne mogu postaviti pitanja Vladi, a i kad ih postave, ne dobiju odgovor: "Nije razvijena ta kultura…"

'Konkretno pitanje bi bilo da saznam puno više o tim programima u EU za mlade', rekao je osječki osnovnoškolac Filip. 'Svaki naš student imat će mogućnost studiranja u svakoj od zemalja EU pod jednakim uvjetima kao i državljani tih zemalja', poručio je ministar Gordan Jandroković.


 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju