Cijene goriva, ilustracija
Cijene goriva, ilustracija Foto: Robert Anic/PIXSELL

Vlada je ograničila cijene benzina i dizela, ali ne i autoplina. Prema navodima portala Cijenegoriva.info, od ponoći bi moglo doći do njegova poskupljenja.


Iako je Vlada potkraj prošlog tjedna zamrznula cijene benzina i dizela, to nije učinjeno s autoplinom.

Portal Cijenegoriva.info najavio je poskupljenje autoplina pa tako navode da će prosječni spremnik od 50 litara autoplina biti skuplji 5,5 kuna.

Benzinska pumpa Sindikati od Vlade traže smanjenje trošarina, a za to vrijeme neki građani po gorivo idu u - BiH: "Uštedim od 200 do 300 kuna"

Odluku o zamrzavanju cijena goriva Vlada je donijela na trideset dana. Cijena litre benzina tako je ograničena na 11 kuna i 10 lipa, a dizela na 11 kuna.

Vlada ograničava cijenu goriva Vlada ograničila rast cijene goriva: Uredba stupila na snagu upravo danas, INA najavila promjene

Predsjednik Vlade Andrej Plenković kazao je kako je odluka o zamrzavanju cijena goriva ograničenog karaktera primjerena trenutku, te ustvrdio da ni distributeri ni proizvođači neće imati veliku dramu. 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju