Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zima steže

Sutra i do minus 12

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zima steže sve više, temperatura će se, kažu prognostičari, u noći i ujutro spustiti i do minus 12 u gorju, središnjim predjelima i na istoku.

'Temperatura se može spustiti i do minus deset, pa i minus dvanaest stupnjeva, najvjerojatnije u gorju, ali i u središnjim predjelima, pa čak ponegdje i na istoku', rekao je meteorolog Darijo Brzoja.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Hrvatska okovana ledom U gradovima jutros i 20 stupnjeva ispod nule! Slika nije dostupna Temperature ispod ništice Ledeni vikend: Led okovao Zadar, Šibenik i Drniš

Olujna bura blokirala je od jutra sav promet na autocesti od sv. Roka do Maslenice. U kontinentalnoj Hrvatskoj posve drugačija slika, sunčano, gotovo ugodan zimski dan. U gorju do minus dva, u Zagrebu oko ništice, uz bolju odjeću taman za šetnju. Ugrijani sanjkaši nisu ni osjetili sljemenskih minus osam, na 15 centimetara snijega.

Bez obzira na niske temperature ili možda baš zato, sanjkaši će sigurno i sutra biti u punom pogonu. Tako neće biti jedino kad stignu računi za grijanje - s ovolikim minusima štednje nema.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene