Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Počeli sanaciju zida

Obitelj u čiju se kuću zabio kamion treba pomoć: "Ozlijeđena djevojčica je u bolnici, ali je dobro''

Aktualno Galerija Marina Bešić Đukarić, reporterka Dnevnika Nove TV Marina Bešić Đukarić, reporterka Dnevnika Nove TV Foto: Dnevnik Nove TV Kamion Kamion Foto: Dnevnik Nove TV Kuća u koju se zabio kamion - 3 Kuća u koju se zabio kamion - 3 Foto: Dnevnik Nove TV +0 Kuća u koju se zabio kamion - 2 Galerija 1/4 >>
Reporterka Dnevnika Nove TV Marina Bešić Đukarić javila se uživo iz Mirkovaca, gdje se kamion zabio u kuću, pri čemu je ozlijeđena djevojčica.

"Djevojčica je dobro. Još je u vinkovačkoj bolnici, to je više preventive radi. Obavit će joj još nekoliko pretraga, no sve u svemu, ona se dobro osjeća", javila je reporterka Dnevnika Nove TV Marina Bešić Đukarić.

Dodala je da je pred obitelji radna noć jer je počela sanacija zida dječje sobe koji je uništen, a koji je pao na djevojčicu i pravo je čudo što je preživjela i što nije teško ozlijeđena.

Okupilo se susjedstvo i pomoglo podići improvizirani zid. Tegljač je uklonjen, a neki limeni dijelovi još su ostali u dvorištu.

U tijeku je samo privremeno krpanje, kazala je Bešić Đukarić i dodala da će za pravu sanaciju biti potrebno i više vremena i više novca, a trebat će doći i vještaci utvrditi kakva je stabilnost kuće i koji se sve radovi trebaju napraviti.

Pročitajte i ovo Sandra Benčić i Sabina Tandara Knezović, reporterka Dnevnika Nove TV Tražit će raspuštanje Sabora Sandra Benčić o prosvjedu i novom šefu DORH-a: "Sve Turudićeve laži i muljanja sada su postali Plenkovićevi"

Gradonačelnik Vinkovaca Ivan Bosančić kazao da je Grad spreman dijelom financijski pomoći, a obitelj bi se trebala pravno savjetovati i vidjeti ima li pravo na odštetu.

Bešić Đukarić istaknula je kako i dalje postoji problem kamiona. "Oko 280.000 kamiona godišnje prođe kroz granični prijelaz Tovarnik, a oko 800 dnevno prođe kroz Mirkovce, Ilaču i sva mjesta na istoku, a to je problem koji treba riješiti."

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene