Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ubojiti pohod

Majka joj je ubijena u Sisku, njezina emotivna objava lomi srca: "Bila si moja mama i moja najbolja prijateljica kroz život"

Aktualno Galerija Marica Komosar Marica Komosar Foto: DNEVNIK.hr Ubojstvo u Sisku - 5 Ubojstvo u Sisku - 5 Foto: DNEVNIK.hr Ubojstvo u Sisku - 4 Ubojstvo u Sisku - 4 Foto: DNEVNIK.hr Ubojstvo u Sisku - 3 Ubojstvo u Sisku - 3 Foto: DNEVNIK.hr +1 Ubojstvo u Sisku - 2 Galerija 1/6 >>
Dvojica muškaraca ranjena u Sisku izvan su životne opasnosti. Od ubijene majke kći se oprostila potresnom porukom.

"Majko moja, bila si najdivnija osoba na ovom svijetu. Bila si moj heroj i uvijek ćeš to i bit. Pamtit ćemo te po tvojim ludostima, smijehu i po svemu što si napravila za sestru, brata i mene. Srce me boli kad znam da te više nema, ali znam da si sada na boljem i ljepšem mjestu i znam da ćeš uvijek pazit na nas i vodit nas na pravi put kroz život. Nema riječi kojima bih opisala svoju tugu i bol jer više nisi kraj mene. Bila si moja mama i moja najbolja prijateljica kroz život. Počivala u miru, majčice moja."

Tim se emotivnim statusom na Facebooku kći oprostila od ubijene majke. Njezina je obitelj pretrpjela i veliki materijalni gubitak. Kuća im je izgorjela, a ubojica im je zapalio i automobil kojim je otac taksirao.

Pročitajte i ovo Mjesto pucnjave u okolici Siska - 5 Emotivni oproštaj Kći žene ubijene u Sisku objavila potresnu poruku: "Uvijek ćeš biti moj heroj. Srce me boli jer te više nema"

Supruga teško ozlijeđenog muškarca Marica Kosmor i dalje proživljava teške trenutke.

"Još uvijek nije dobro. Sad su se neke stvari poremetile, što je logično. Ali vjerujem u naše zdravstvo, u naše liječnike, da će biti dobro", poručila je i dodala: "Ja tek sad padam. Ja sam tek sada svjesna situacije što je bilo."

Opisala je kako je protekla jeziva noć.

"Ubija susjedu, koja ostaje ležati na podu, puca za djecom na ulici, pali molotovljevim koktelima aute. Pokušava obiti vrata, ne uspijeva, puca kroz ključanice, ne može. Penje se na cvijeće, propucava prozor, vrata i nas kroz zid pogađa. Pogađa supruga, on na podu leži, trbuh raste, crijeva vire. Ja kao zdravstveni djelatnik se snalazim, kako, ne znam ni sama. Prolazi s druge strane kuće, baca kantu benzina i pali nas. Prelazi, tu ranjava drugog čovjeka, žena u tuš-kabini s djecom, srećom ih nije vidio", ispričala je.

Pročitajte i ovo Mjesto pucnjave u okolici Siska - 3 UBIJENA ŽENA Novi detalji krvavog pohoda u Sisku: Provodi se očevid na više lokacija

34-godišnji susjed s Maričinim se suprugom oporavlja na intenzivnoj njezi.

"Pogođen je u dio trbuha, sad je stabilno, nema temperaturu. U teškim je bolovima. Supruga je bila kod njega i rekao joj je da će sve biti OK", rekla je i dodala: "Rekao je da ga užasno boli i da će biti OK, da se ne brine", ispričala je.

Marica je dodatno istraumatizirana dan poslije tragedije. "Došla sam sutradan da bih sve zaključala. On je stajao tu, doveden je tu, rekao mi je policajac da je on zbog rekonstrukcije morao doći. Vidjeti ubojicu na 20 metara, ne bih poželjela nikome."

Motiv tog suludog događaja i dalje se ne zna.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene