Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Emotivni oproštaj

Kći žene ubijene u Sisku objavila potresnu poruku: "Uvijek ćeš biti moj heroj. Srce me boli jer te više nema"

Mjesto pucnjave u okolici Siska - 5
Mjesto pucnjave u okolici Siska - 5 Foto: Edina Zuko/PIXSELL
Kći žene koja je ubijena u krvavom pohodu u Sisku objavila je emotivnu poruku kojom se oprostila od svoje majke.

U krvavom pohodu koji se u subotu navečer dogodio u Sisku život je izgubila 45-godišnjakinja Ivana J. Njezina kći Erika, jedno od njezine troje djece, potresnom se porukom na Facebooku oprostila od majke.

"Majko moja, bila si najdivnija osoba na ovom svijetu. Bila si moj heroj i uvijek ćeš to i biti. Pamtit ćemo te po tvojim ludostima, smijehu i po svemu što si napravila za sestru, brata i mene. Srce me boli kad znam da te više nema, ali znam da si sada na boljem i ljepšem mjestu i znam da ćeš uvijek paziti na nas i voditi nas na pravi put kroz život. Nema riječi kojima bih opisala svoju tugu i bol jer više nisi kraj mene. Bila si moja mama i moja najbolja prijateljica kroz život. Počivala u miru, majčice moja", napisala je.

Pročitajte i ovo Ilustracija HOROR NA OTOKU Ispovijest srpske radnice na Krku: "Posao im je išao slabo, pa su rekli da poslužujem u štiklama i ugradim sise, gađali su me pepeljarom..."

Pročitajte i ovo Vatrogasci spašavali mače show malog čupavca FOTO Jake snage u noćnoj akciji, pogledajte kako su spasili mačića koji je otišao kamo nije trebao

Podsjetimo, Neđad Fetić Ivanu je ubio pred očima supruga i 12-godišnjeg sina. U krvavom pohodu sisačkim Capraškim poljanama teško je ranio i Ivanina supruga i još troje susjeda. Zapalio je svoju i još dvije kuće, a onda i još dva auta. Potom se dao u bijeg te je uhićen nakon gotovo pet sati bijega.

Fetiću je određeno mjesec dana istražnog zatvora. Osumnjičen je za ubojstvo, pokušaj ubojstva, nedopušteno držanje oružja i izazivanje požara.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene