Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Svjedočili vještaci

Suđenje Paravinji: Sutkinja naložila dodatna vještačenja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na Županijskom sudu u Šibeniku nastavljeno je suđenje 43-godišnjem Draganu Paravinji, optuženom za pokušaj silovanja i teško ubojstvo Antonije Bilić iz Drniša.

Danas su ispitani vještaci iz Centra za kriminalistička vještačenja Ivan Vučetić i Zavoda za sudsku medicinu Medicinskog fakulteta u Zagrebu koji su analizirali biološke tragove pronađene u Paravinjinu kamionu.

Pročitajte i ovo Miljana K. otkud njezin DNK? Majka dječaka ubojice šokirala izjavom, roditelji ubijene djece napustili sudnicu: "Dosta više!" Presuda Vojislavu Mediću - 6 Ratni zločin Medić proglašen krivim za zločine nad Hrvatima: Poznato koliku je kaznu dobio

>> Na suđenju Paravinji ispitano 5 svjedoka

Glasnogovornik suda Branko Ivić priopćio je da je sutkinja Nives Nikolac naložila dodatna vještačenja koja nisu provedena tijekom istrage, a glavna je rasprava odgođena dok se ne provedu vještačenja. Suđenje je zatvoreno za javnost jer je žrtva kaznenih djela za koje se sudi Paravinji maloljetna. (Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene