Obavijesti Video Pretražite Navigacija
susjedi uznemireni

Propucan automobil Ivana Turudića! Javila nam se njegova supruga: ''Ne zovite ga da i vama ne opsuje''

Propucan je automobil suca Visokog kaznenog suda Ivana Turudića. Novoimenovani glavni državni odvjetnik sve je prijavio policiji, a u tijeku je istraga. Na broj suca Turudića javila nam se njegova supruga.

Sucu Visokog kaznenog suda i novoimenovanom glavnom državnom odvjetniku RH Ivanu Turudiću propucan je automobil Audi Q5 iz vatrenog oružja.

Za sada se ne zna ni tko mu je ni kada propucao vozilo. Kako piše Jutarnji navodno je Turudić uočio rupu na automobilu te ga je, ne znajući kako je rupa nastala, odvezao u servis. Automehaničari su u vozilu pronašli dva metka kod suvozačkih vrata, pa je postalo jasno da je netko pucao na njegovo vozilo.

Turudić je sve odmah prijavio policiji koja istražuje slučaj te provodi očevid na njegovu automobilu.

''Ne zovite ga da vam ne opsuje''

U više navrata zvali smo suca Turdića da nam ispriča što se i kako dogodilo, ali on se ili nije javljao na naše pozive ili bi prekidao poziv. Bili smo uporni i dosadni, ali s druge strane bilo je samo ''tu, tu, tu'' ili ''Dobili ste pretinac govorne pošte''. Kolegama s 24 sata Turudić se ipak javio, ali bolje da nije. ''Zbogom, zbogom. Boli te k****'', rekao im je.

Mi smo i dalje zvali i onda nam se javio ženski glas. ''Nije doma'', pomalo neuvjerljivo rekla nam je. ''A i da je doma, ne bi vam dao izjavu'', dodala je. Pitala sam zašto ne bi i da vidim da je nešto rekao za 24 sata. ''Njima sigurno nije dao izjavu'', dometnula je gospođa. ''Nešto im je opsovao'', rekla sam joj. ''Aha, to sigurno je. Zato vam i kažem da ga više ne zovete da i vama ne bi isto rekao'', rekla je kao da je to nešto smiješno i zabavno. A nije. Ja sam inzistirala i tražila da razgovaram s Turudićem, a ona je ponovila da nije doma iako mi se činilo da sam pokraj nje čula njegov glas. Ona je još samo kratko rekla da je istina da mu je propucan auto, da ne znaju ni kad ni gdje. Pitala sam je na kraju s kim sam razgovarala, odgovorila je da je supruga.

Pročitajte i ovo Predsjednik Zoran Milanović Komentar političkih aktualnosti Milanović zaprijetio: "Samo probajte to učiniti. To su opasni tipovi opasnih poteza"

Susjedi Ivana Turudića za Jutarnji su rekli da su u petak prijepodne vidjeli policiju. "Pucnjavu nismo čuli nikakvu, a niti da se nekome nešto dogodilo u našoj zgradi", rekla je jedna stanarka zgrade u Turudićevu susjedstvu. 

"Vrlo je uznemirujuća sad ta vijest da se priča da mu je propucan auto. Time je poljuljana sigurnost zapravo svih nas. Nadam se da će policija brzo riješiti slučaj i vratiti nam mir", zaključuje za Jutarnji list jedna stanarka Cankareve ulice.

Javila se i policija

PU virovitičko-podravska javnosti se kratkom objavom potvrdila kako je Turudić danas ušao u službene prostorije policije i prijavio oštećenje na vozilu.

"​Povodom brojnih upita medija, odnosno velikog interesa javnosti, oko oštećenja vozila hrvatskog državljanina I.T. (1962.), Policijska uprava virovitičko-podravska može potvrditi da je predmetni danas pristupio u službene prostorije policije te iznio informacije kako je na vozilu kojim se koristi uočio oštećenja. S obzirom na vrstu oštećenja, vozilo je prevezeno u prostor policije te se na vozilu obavlja očevid. Za sada nismo u mogućnosti iznositi druge detalje koji bi mogli potaknuti preuranjene zaključke", stoji u objavi policije.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene