Obavijesti Video Pretražite Navigacija
tko je vozio?

Sudac Turudić oslobođen krivnje: Dobili ste kaznu za prebrzu vožnju? Čini se da postoji način da se izvučete

Ivan Turudić (Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
Ivan Turudić (Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
Predsjednik Županijskog suda u Zagrebu Ivan Turudić pravomoćno je oslobođen krivnje nakon što je prošle godine policija kamerom u Virovitici snimila automobil u vlasništvu leasing kuće, a koji stoji na njegovo ime, a koji je vozio brže od ograničenja.

Prema prekršajnom nalogu, Turudić kao osoba kojoj je vozilo povjereno, nakon utvrđenog prometnog prekršaja utvrđenog 20. listopada 2018. godine u 12.49 u Ulici Zbora narodne garde u Virovitici, tvrdila je policija, nije dostavio vjerodostojne podatke o počinitelju prometnog prekršaja, premda je bio policijskim dopisom obaviješten i dužan dostaviti ih.

Pročitajte i ovo Ivan Turudić propucani automobil Turudiću vraćeno vozilo, očevid je gotov: "To je službeni kalibar jugomilicije" Ivan Turudić Isprika mu ne treba Turudić odgovorio Milanoviću: "S dubokim prijezirom odbacujem..."

Nakon provedenog postupka sudac Prekršajnog odjela Općinskog suda u Virovitici Petar Bajan oslobodio je Turudića krivnje uz obrazloženje da nema dokaza da je poznati sudac prekršaj za koji je okrivljen doista učinio, piše Podravski.hr

“Ne mogu Vam ništa trenutno reći jer nisam dobio nikakvo rješenje. Ne znam ni kako sam prošao”, rekao nam je danas, u srijedu, predsjednik Županijskog suda u Zagrebu Ivan Turudić, a na naš komentar da je oslobođen rekao je: “Sjajno”.

Sudac Turudić kazao je za Podravski kako se radilo o vikendu te da automobil često koristi njegova supruga, ali i druge osobe.

Sudac Ivan Turudić, prema pisanju portala, ovog puta kao okrivljenik Općinskom sudu u Virovitici dostavio je dopis “podaci o vozaču” u kojemu je uz svoje ime i prezime, dostavio podatke i o članovima obitelji koji se koriste tim automobilom. U pisanoj obrani koju je dostavio sudu branio se time da nije počinio prekršaj za koji se tereti, a njegovu obranu sud je u potpunosti uvažio.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene