Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Studentica iz Vrbnika je tijekom godinu i pol svog studentskog staža na Filozofskom fakultetu u Rijeci krivotvorila sve ocjene, potpise pa i pečat fakulteta u indeksu.


Prema riječima dekana dr. Predraga Šustara na isti je način čak pokušala upisati i drugu godinu studija.

Vezani članci Slika nije dostupna Dekan Boras: Optužbe su preuveličane! Slika nije dostupna 'Polagala' ispite krivotvorenjem pečata

Stegovno povjerenstvo je donijelo odluku o nemogućnosti nastavka studija dvadesetogodišnjakinje koja je počinila kazneno djelo krivotvorenja , a potom je istu odluku potvrdilo i Fakultetsko vijeće.

Dodajući kako se radi o tome da je studentica svojevoljno upisivala ocjene, a da zapravo ni jedan ispit nije položila, već se njena sva ispitna iskustva svode tek na nekoliko kolokvija, dekan je za Novi list pojasnio da se odluka o nemogućnosti nastavka studija na Filozofskom fakultetu i poništenju krivotvorenog indeksa ne odnosi na sve studije Sveučilišta u Rijeci pa tako studentica ima pravo upisati neki drugi fakultet Sveučilišta u Rijeci.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju