Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kružile su razne priče

Pričali smo sa studentima koji su čuli pad drona: "Pomislili smo da je potres. Svi smo počeli paničariti"

Sinoćnji pad letjelice u Zagrebu uznemirio je mnoge, a među prvima koji su za pad saznali bili su studenti i studentice koje žive u Studentskom domu Stjepan Radić, koji se nalazi u blizini mjesta pada. O tom smo incidentu pričali s tim studentima.

O padu bespilotne letjelice u Zagrebu pričali smo sa studentima i studentcama koje žive u Studentskom dom Stjepan Radić. Jedna je studentica rekla da nije vidjela kako letjelica pada, ali da se udarac u tlo glasno čuo.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović IMA BOMBE, NEMA BOMBE? Milanović ''sve koji se obraćaju ispred grabe'' pozvao da šute, a još ga nešto muči: ''Tko će upravljati Patriotom? Kondukteri ZET-a?'' Zagrepčani o padu letjelice Odjeknulo poput eksplozije Zagrepčani o padu drona: "Čuo sam to u centru. Mislio sam da ima veze s Ukrajinom, ali sam bio preumoran i otišao spavati"

"Prvo smo svi pomislili da je potres, ali onda smo shvatili da se prejako čulo da bi bio potres. Svi smo počeli paničariti i nismo znali kako reagirati. Po meni smo svi krivo reagirali. Uplašili smo se i slušali svakakve priče umjesto da smo čekali službenu informaciju", rekla je.

Više reakcija studenata možete pogledati u priloženom videu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene