Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Čeka se odluka Vlade

Stanje na sudovima alarmatno: Gruntovnice posve prestaju s radom

Aktualno Galerija Štrajk u pravosuđu se nastavlja - 5 Štrajk u pravosuđu se nastavlja - 5 Foto: DNEVNIK.hr Štrajk u pravosuđu se nastavlja - 4 Štrajk u pravosuđu se nastavlja - 4 Foto: DNEVNIK.hr Štrajk u pravosuđu se nastavlja - 3 Štrajk u pravosuđu se nastavlja - 3 Foto: DNEVNIK.hr Štrajk u pravosuđu se nastavlja - 2 Štrajk u pravosuđu se nastavlja - 2 Foto: DNEVNIK.hr +0 Štrajk u pravosuđu se nastavlja - 1 Galerija 1/5 >>
Zabrinjavajuće je stanje na sudovima zbog štrajka. Gruntovnice posve prestaju s radom. Oglušuju se o naredbi predsjednika Vrhovnog suda, poručuju da ne ugrožavaju živote i sigurnost ako ne budu radili. Izvještava reporterka Dnevnika Nove TV Josipa Krajinović.

Da je stanje na sudovima alarmantno, upozoravaju i suci. Gruntovnice posve staju s radom zbog neplaćenog štrajka. Od početka štrajka pristiglo im je oko 4 i pol tisuće podnesaka. Suci pak pozivaju da se problem riješi odmah, bez službenika i namještenika ne mogu funkcionirati. Neki službenici još ne rade po novim pravilima neplaćenog štrajka. 

Više pogledatje u videu. 

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.


Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene