Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Hebrang poručio

'Strahujem samo ako sjekire počnu padati, Sanadera se ne bojim'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
HDZ-ovci su se osvrnuli na slučaj Sanader i na USKOK-ove istrage.

Petar Selem rekao je kako iskreno želi da bivši premijer Ivo Sanader tijekom postupka dokaže svoju nevinost. 'On je za mene nevin sve dok pravomoćna sudska presuda ne donese drugačiji pravorijek', rekao je Selem. Dodao je kako nema pojma o Sanaderovom izvlačenju novca i istakao kako nitko u HDZ-u nema razloga za strah.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna NATJEČAJ JE PONIŠTEN HZJZ reagirao na navode da je Hebrangova tvrtka dobila posao za nabavu igala i šprica: ''Natječaj je bio transparentan'' Slika nije dostupna Premijersko iskustvo Kosor: Milanović se mora sastati s mljekarima

>> Pogledajte što je sve Sanader pisao europskim čelnicima

>> Sanader pismom optužio Kosor da vodi progon protiv njega

Predsjednik kluba zastupnika HDZ-a Andrija Hebrang na pitanje je li rekonstrukcija vlade odgođena zbog slučaja Sanader nije želio odgovoriti. 'Rekonstrukcija Vlade je u nadležnosti premijerke', poručio je Hebrang. Na upit strahuje li od iskaza Ive Sanadera, Hebrang je ipak bio nešto rječitiji. ' Strahujem samo ako sjekire počnu padati, a Sanadera se ne bojim', rekao je Hebrang.

Tajnik HDZ-a Branko Bačić rekao je kako je dužnost svakog od nas odazvati se USKOK-u na ispitivanje. Na upit znači li to da je već ispitan od strane USKOK-a, Branko Bačić nije želio komentirati.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene