Obavijesti Video Pretražite Navigacija
POSLJEDICE NEVREMENA U ISTRI

Štete nakon nevremena u Istri, u Rapcu stradao kamp: "Neki su plakali, paničarili, vrištali..."

Aktualno Galerija Nevrijeme u Labinštini - 3 Nevrijeme u Labinštini - 3 Foto: DNEVNIK.hr Nevrijeme u Labinštini - 4 Nevrijeme u Labinštini - 4 Foto: DNEVNIK.hr Nevrijeme u Labinštini - 5 Nevrijeme u Labinštini - 5 Foto: DNEVNIK.hr Nevrijeme u Labinštini - 2 Nevrijeme u Labinštini - 2 Foto: DNEVNIK.hr +2 Nevrijeme u Labinštini - 1 Galerija 1/7 >>
Dijelovi Istre zbrajaju štetu nakon nevremena u srijedu. Najgore je prošao kamp u Rapcu.

Nevrijeme koje je u srijedu pogodilo istočnu obalu Istre za sobom je ostavilo niz šteta. Najgore je prošao kamp u Rapcu. Dio gostiju morao je biti premješten u hotel i dio kampa koji nije stradao. Šteta ima na mobilnim kućicama, teniskim terenima, automobilima i imovini gostiju. Ispumpavanja je bilo i u Raši i u Labinu.

"Imali smo 37 intervencija, mahom ispumpavanja i uklanjanja šute i nanesenog materijala na ceste. Bilo je potrebno puno ljudi jer je velika količina vode, čak 145 milimetara po metru četvornom, pala u dva sata", kazao je Saša Stepančić, zapovjednik JVP-a Labin. 

"Neki su plakali, paničarili, vrištali, ja sam stajala na uglu i vadila djecu iz vode kako im se ne bi nešto dogodilo", rekla je Isabel iz Njemačke. 

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene