Ako se može objaviti Registar branitelja, zašto se ne bi mogao objaviti registar onih koji su napadali državu, koji su sudjelovali u privatizaciji, koji se nisu odazvali na mobilizaciju, poručio je čelnik Stožera, Tomislav Josić.


Stožer za obranu hrvatskog Vukovara traži da država objavi devet registara. Na prvom mjestu je registar sudionika u pretvorbi i privatizaciji, a traži se i objava imena svih rukovoditelja tajnih službi bivše SFRJ, te imena onih koji su vršili likvidacije, no do danas se, istaknuli su na konferenciji za novinare, nitko nije očitovao o njihovom zahtjevu.

Stožer prikupio 650.000 potpisa za referendum o ćirilici

Vezani članci Tomo Medved Medved u Vukovaru nakon Penavina odlaska: "Domoljublje nije kad svoju usamljenu istinu želite nametnuti većini, to je sebeljublje" Andrej Plenković Plenković o izlasku Ivana Penave iz HDZ-a: "Koga nema, bez njega se može i mora, ja ne plačem ni za kim"

"Rečeno je kad je objavljen Registar branitelja da je to najveći vid demokracije. Ako se može objaviti Registar branitelja, zašto se ne bi mogao objaviti registar onih koji su napadali državu, koji su sudjelovali u privatizaciji, koji se nisu odazvali na mobilizaciju itd... itd... Mi ćemo od saborskih zastupnika tražiti da se ti registri javno objave", poručio je Tomislav Josić, predsjednik Stožera za orabnu hrvastkog Vukovara.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook