Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon Provjerenog

Izbrisani pa vraćeni u evidenciju zemljišta: "Zvali su me kolege da su im površine vraćene u Arkod"

Poljoprivrednici (Foto: Dnevnik.hr) - 2
Poljoprivrednici (Foto: Dnevnik.hr) - 2 DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Poljoprivrednici (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Poljoprivrednici (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Foto: DNEVNIK.hr Poljoprivrednici (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Poljoprivrednici (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Foto: DNEVNIK.hr Poljoprivrednik Svemir Tadić (Foto: Dnevnik.hr) Poljoprivrednik Svemir Tadić (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr +0 Poljoprivrednik Ivan Tešija (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/4 >>
Nakon što su naprasno bez razloga izbrisani kao korisnici državne zemlje, deseci izbrisanih poljoprivrednika u petak je potvrdilo da su vraćeni u evidenciju kao korisnici državne zemlje.

Preko noći izbrisani, danas ponovno vraćeni.

Pročitajte i ovo Provjereno: slučaj Damira Škare - 4 Škarina žrtva Prvo ju je silovao pa su je pokušali ušutkati: "Bilo je strašno, ali sve bih ponovno učinila" Zoran Milanović i Andrej Plenković Snimke koje niste vidjeli Specijal Provjerenog: Ovo je povijest odnosa Plenkovića i Milanovića

Nakon emisije Provjereno ovog četvrtka, u kojoj su stočari Like i Dalmacije prozvali Ministarstvo poljoprivrede da su bez razloga izbrisani kao korisnici državne zemlje, u petak nam je desetak izbrisanih poljoprivrednika potvrdilo da su vraćeni u sustav evidencije. Evo što kaže jedan od njih.

"Mene su danas zvali kolege koji su sa mnom bili skupa na sastanku sa predstavnicima ministarstva, naročito kolege iz Like, da su im površine vraćene u Arkod. Ja sam provjerio, nisam došao kući pa ne mogu detaljno, ali ovako preko mobitela koliko mogu provjeriti vidim da je vraćeno i meni. sad je li to u cijelosti ili nije prenijeti, ne mogu vam reći, ali uglavnom je vraćeno", kazao je poljoprivrednik Ivan Tešija.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene