Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Što ste čitali ove godine?

Najčitaniji Dino i monstrum iz Trilja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Godine iza nas prisjetit ćemo se kroz pregled najklikanijih članaka te otkriti što je naše čitatelje najviše zanimalo posljednjih dvanaest mjeseci. Prednost Interneta u odnosu na ostale medije je što se svaki klik može pratiti te je pravo ogledalo što čitateljstvo najviše privlači.

Ove nas je godine iznenadila prerana smrt začetnika funka u Hrvatskoj. Dino Dvornik preminuo je 8. rujna u svom stanu u Zagrebu. Od glazbene legende, obitelj, prijatelji, kolege i obožavatelji oprostili su se poštivajući njegovu želju - u šarenoj odjeći, uz ples i pjesmu. Na komemoraciji, premijerno je prikazan spot za pjesmu 'Hipnotiziran' s novog albuma koji je zbog njegove smrti dovršila supruga Danijela. Dino je u spotu odjeven u crveno odijelo i cilindar, a tako je i kremiran.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Knjižni sajam Najčitanija knjiga trenutno u Hrvatskoj je... Slika nije dostupna Iza članka 135 dolazi članak 141 Iz Ustava članci jednostavno - nestaju!

>> Šarena odjeća, ples, pjesma i suze za 'kralja funka'

>> Preminuo Dino Dvornik

'Ironija je da je promocija tog albuma trebala biti pogreb, parodija pogreba.(...) Prestvarno je ušao u tu priču (...) Da je on mogao sam sebi kreirati pogreb, od toga bi napravio cirkus. Želio je uvijek da se njegov rad slavi, da se slavi život, a ne da se tuguje', rekla je Danijela dan nakon Dinine smrti. Shrvani tugom bili su i Dinini prijatelji s estrade.

>> Promocija Dininog albuma trebala je biti pogreb

Početkom godine među najklikanijim člancima bilo je suđenje Luki Pezelju, 25-godišnjaku koji je priznao ubojstvo Kristine Šušnjare, a u listopadu je i osuđen na 31 godinu zatvora. Od tragično preminule Kristine oprostilo se više tisuća stanovnika Trilja i okolice.

>> Monstrumu iz Trilja prijeti do 40 godina zatvora

>> Tužan oproštaj od Kristine Šušnjare

Još je nekoliko smrti obilježilo proteklu godinu. Na stubištu zgrade u kojoj je živjela u Zagrebu, ubijena je Ivana Hodak, kći odvjetnika Zvonimira Hodaka, pripadnica tzv. zlatne mladeži. Nekoliko dana kasnije na parkiralištu u dvorištu Židovske općine u Zagrebu ubijeni su predsjednik Uprave NLC grupe Ivo Pukanić te direktor marketinga NLC-a Niko Franjić. Za ubojicama, ali i naručiteljima ovih atentata policija još uvijek traga.

>> Likvidirana kći odvjetnika Zvonimira Hodaka

>> Tko je bila Ivana Hodak

>> Ubijeni Pukanić i Franjić; izvanredno stanje?

Dio znanstvenika uzbunio je planet kada je sudskim putem pokušao zaustaviti eksperiment CERN-a kojim bi se trebali stvoriti uvjeti nakon Velikog praska. Nekoliko je znanstvenika tvrdilo kako će se tijekom eksperimenta kreirati crna rupa koja će progutati Zemlju. No, umjesto da Zemlju proguta, CERN-ov se akcelerator nekoliko dana nakon početka eksperimenta pokvario.

>> Uskoro smak svijeta?!

Iako ova godina za američku pjevačicu Britney Spears završava uspješnim povratkom na glazbenu scenu, početak nije bio nimalo bajan. U javnost je procurio video seksa Britney s dva muškarca i još jednom ženom, pjevačica je navodno bila omamljena alkoholom i drogama.

>> Novi Britneyjin pornić kruži internetom?

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene