Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon jučerašnjih optužbi

VIDEO Fiolić vratio automobil Sanaderu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Automobil Renault 8 iz 1967. godine danas je iskrcan pred vilu Ive Sanadera u Kozarčevoj. Radi se o autu za kojeg je jučer bivši premijer rekao da se nalazi kod Stjepana Fioliću i da ne zna što je s tim autom.

Ivo Sanader jučer je iznoseći obranu rekao da su optužbe Stjepana Fiolića najgluplja laž koju je ikad čuo. 'Taj Fiolić govori da sam kod njega sakrio umjetničke slike i skupa odijela. Tamo mi je i automobil Renault 8 iz 1967. Uopće ni ne znam što je s tim automobilom i gdje se nalazi', zaključio je Sanader.

Pročitajte i ovo Hrvoje Zekanović oglasio se Zekanović Zekanović o propucavanju Turudićeva automobila: "Svi znamo tko je kriv" Ilustracija Stečaj Geofota Avion Sanaderova suradnika ide na dražbu

>> 'Predavao sam vjeronauk, u Austriji zaradio 2 milijuna eura, a Fiolićeve optužbe su najgluplja stvar koju sam čuo'

Nakon što je čuo riječi svog bivšeg stranačkog šefa i prijatelja a danas suoptuženika u aferi Planinska najpoznatiji HDZ-ov mesar brzo je reagirao.

Danas je s vučnom službom prebacio sporni automobil sa svog imanja u Hrašću pred Sanaderove vile u Kozarčevoj ulici u Zagrebu, a ključ ostavio u poštanskom sandučiću.

Prijevoz i iskrcaj pogledajte u videu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene