Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Stiglo obrazloženje za Laptala

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Hrvatsku je stiglo obrazloženje presude kojom je sud u Patrasu kaznio kapetana Laptala sa 14 godina zatvora i 200 tisuća eura. Obrana je obrazloženjem zgrožena jer ni taj dokument ne dokazuje kapetanovu krivnju za drogu koja se našla na njegovu brodu.

Navodi se da je brod iz ekvadorske luke isplovio čistoga tereta, a kokain je vjerojatno ukrcan s brodica tijekom plovidbe kanalom ili kasnije u plovidbi. 

Pročitajte i ovo Ilustracija Otkrivao službene tajne Policajac iz istraga otkrivao gdje dileri drže drogu pa ju s dvojicom suradnika krao i prodavao Uhićeno 10 ljudi zbog preprodaje droge Uhićenja u Puli i Zagrebu Pale dvije narkobande, uhićeno 10 ljudi, jedan je u šumi zakopao 12 kilograma kokaina

>> Stigao dio pismene presude Laptalu

>> Laptalo: Dragunova izjava zvuči opasno, kao prijetnja

>> Lloyd's List: Laptalo će dugo čekati na razmatranje žalbe

Za tu tezu iskoristili su certifikat ekvadorske policije koja je nakon pregleda broda potvrdila čist teret. Tajnik sindikata pomoraca Predrag Brazzoduro smatra da se obrazloženje ne temelji na dokazima nego pretpostavkama koje nemaju veze s pomorskim pravilima, brodskim prijevozom ni zdravim razumom.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene