HDZ-ov saborski zastupnik Stevo Culej preuzeo je svoju torbu i upravo provjerava je li sve na broju.

Galerija


Stevo Culej požalio se jučer da mu je nestala 10 kilograma teška torba puna dokumenata. Za krađu je optužio zastupnicu Živoga zida koja je rekla da se torba pojavila u njezinu pretincu u Saboru. Glavni tajnik Živog zida Tihomir Lukanić nije želio predati torbu Culeju, već ju je odnio u policijsku postaju, a HDZ-ovac ju je potom preuzeo.

Vezani članci Sjednica Sabora u zgradi Ine Oporba u Saboru: Praćenje građana je kršenje prava i uvod u diktaturu Sjednica Sabora u staroj Ininoj zgradi u Šubićevoj Sabor nastavio sjednicu: Zastupnici minutom šutnje odali počast djevojčici Anamariji stradaloj u velikom potresu

Provjerili smo kod Culeja je li sve na broju u torbi koja je uzburkala saborske duhove. ''Još uvijek provjeravam'', rekao je potresenim glasom Stevo Culej. Kaže da su na nekim dokumentima izvađene spajalice kojma su bili zaklamani papiri. Sumnja da se to dogodilo jer su fotokopirali neke dokumente.

''Napravili su kupus, sve su mi raskupusali. Nisam siguran jesu li mi nešto uzeli jer ima puno dokumenata pa još provjerevam i usklađujem'', rekao nam je Culej. ''To je kupusijada'', zaključio je.

Požalio se da mu nitko nije javio da je pronašao njegovu torbu iako je od nestanka prošlo više od tjedan dana. ''Tek kad sam ih razotkrio, odnijeli su ju u policiju'', kaže. Nije želio reći ima li među dokumentima onih koji bi nekoga mogli inkriminirati. ''Ne bih o tome'', poručio je Stevo Culej.