Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Znati će se sutra

HDZ-ovu zastupniku Culeju prijeti oduzimanje zastupničkog imuniteta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog nastavka postupka u kojem je Stevo Culej osuđen zbog pozivanja na razbijanje ćirilićnih ploča u Vukovaru, mogao bi ostatio bez zastupničkog imuniteta.

Bez zastupničkog imuniteta sutra bi mogao ostati HDZ-ov zastupnik Stevo Culej. Od saborskog mandatno  imunitetnog povjerenstva ukidanje imuniteta traži Vukovarski općinski sud zbog nastavka postupka u kojem je Culej osuđen zbog pozivanja na razbijanje ćirilićnih ploča u Vukovaru. Culej se na prvostupanjsku presudu žalio i u tom postupku je potrebno skidanje imuniteta.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Incident u Vukovaru HDZ: 'To je zločin iz mržnje. Sin aboliranog neprijateljskog vojnika prislonio je Tomislavu pištolj na glavu' Slika nije dostupna Sastao se MIP NOVA SJEDNICA SABORA Rasprava o izvješću revizije provedene u 64 ustanove u kulturi

Na dnevnom redu Mandatno imunitetnog povjerenstva je i Ranko Ostojić kojem će, s obzirom na praksu Odbora, biti zadržan imunitet koji se ne ukida zbog privatnih tužbi. Riječ je o slučaju koji je odbio DORH o zapošljavanjima u MUP-u.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene