Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zbog nastavka postupka u kojem je Stevo Culej osuđen zbog pozivanja na razbijanje ćirilićnih ploča u Vukovaru, mogao bi ostatio bez zastupničkog imuniteta.


Bez zastupničkog imuniteta sutra bi mogao ostati HDZ-ov zastupnik Stevo Culej. Od saborskog mandatno  imunitetnog povjerenstva ukidanje imuniteta traži Vukovarski općinski sud zbog nastavka postupka u kojem je Culej osuđen zbog pozivanja na razbijanje ćirilićnih ploča u Vukovaru. Culej se na prvostupanjsku presudu žalio i u tom postupku je potrebno skidanje imuniteta.

Vezani članci Gordan Maras (Foto: Dnevnik.hr) Saborska statistika: Gordan Maras rekorder po broju kazni, od ukupno 770 njegove su 162 Tomo Medved i Marina Bešić Đukarić - 2 Medved o koaliciji HDZ-a i Penave nakon izbora: "Ovisi o tome tko će proći u Sabor..."

Na dnevnom redu Mandatno imunitetnog povjerenstva je i Ranko Ostojić kojem će, s obzirom na praksu Odbora, biti zadržan imunitet koji se ne ukida zbog privatnih tužbi. Riječ je o slučaju koji je odbio DORH o zapošljavanjima u MUP-u.