Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zbog nastavka postupka u kojem je Stevo Culej osuđen zbog pozivanja na razbijanje ćirilićnih ploča u Vukovaru, mogao bi ostatio bez zastupničkog imuniteta.


Bez zastupničkog imuniteta sutra bi mogao ostati HDZ-ov zastupnik Stevo Culej. Od saborskog mandatno  imunitetnog povjerenstva ukidanje imuniteta traži Vukovarski općinski sud zbog nastavka postupka u kojem je Culej osuđen zbog pozivanja na razbijanje ćirilićnih ploča u Vukovaru. Culej se na prvostupanjsku presudu žalio i u tom postupku je potrebno skidanje imuniteta.

Vezani članci Privođenje Damira Škare zbog optužbi za silovanje (Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL) HDZ pokrenuo stegovni postupak protiv Damira Škare, prijavljenog za silovanje Ivan Penava (Foto: Patrik Macek/PIXSELL) Vukovarski gradonačelnik Ivan Penava: ''Nisam rekao ni da ni ne. Prosvjed nije jedini način na koji se može doći do rezultata''

Na dnevnom redu Mandatno imunitetnog povjerenstva je i Ranko Ostojić kojem će, s obzirom na praksu Odbora, biti zadržan imunitet koji se ne ukida zbog privatnih tužbi. Riječ je o slučaju koji je odbio DORH o zapošljavanjima u MUP-u.