Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pilot prevezen u splitsku bolnicu

EKSKLUZIVNO: Snimka Air Tractora srušenog tijekom gašenja požara na Braču

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Gaseći požar deponija smeća kod mjesta Gornji Humac na Braču, jučer oko 15:30 srušio se jedan od dva Air Tractora koji su sudjelovali u gašenju. Kako doznajemo, pilot je preživio pad.

U PU splitsko -dalmatinskoj rekli su nam kako mogu samo potvrditi informaciju o padu letjelice. Prema prvim informacijama, na zrakoplovu nema vidljivih težih oštećenja, a mjesto prizemljenja zrakoplova osigurava vojna policija koja ne dozvoljava pristup.

Pročitajte i ovo Edi Delija i Sanja Jurišić Sezona pred vratima Vatrogasci najavljuju prosvjed, ne žele u vatru za 900 eura: "Ovaj put ne odustajemo. Idemo do kraja" Požar kod Šibenika Gasi ga 50 vatrogasaca Veliki požar kod Šibenika: "Zbog vjetra se vatra brzo širi, a gašenje otežava i nepristupačan teren"

MORH je, u priopćenju u kojem potvrđuje pad letjelice tipa Air Tractor AT 802, objavio da je pilot zrakoplova izvan životne opasnosti te je nakon nesreće hitnim medicinskim letom prebačen u splitsku bolnicu Firule na liječnički pregled.

Policijski službenici osiguravaju mjesto događaja do dolaska ekipe za očevid na čelu s istražiteljem za zrakoplovne nesreće.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene