Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon stranice HNS-a

Srpski hakeri napali i službenu stranicu Općine Crnac

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Da službene web stranice HNS-a nisu bile jedine koje su jučer napali isti srpski hakeri potvrđuju u maloj slavonskoj Općini Crnac na kojoj su poslije podne primijetili cyber upad.

'Uz srpsku zastavu na ćiriličnom pismu poručili su nam da 'ustaški zločini nad Srbima ne zastarjevaju', ali ne znam zašto su to poručili našoj općini kada kod nas nije bilo ratnih zbivanja. Moguće je da su poruku poslali Srbi koji su devedesetih godina odselili iz Suhe Mlake, sela nedaleko Crnca, kaže općinski načelnik Mato Damjan koji je jučer od administratora Tomislava Pančića zatražio da se hakirana službena internetska stranica Općine Crnac dovede u red. (Agencija VLM)

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Dramatični video 'Ne pucajte! Ništa nije učinio': Objavljena snimka ubojstva u Charlotteu Slika nije dostupna Prijeti mu izbacivanje iz stranke Kakav gaf: Japanski zastupnik nazvao Obamu 'crnim robom'

>> Srpski hakeri napali stranicu Hrvatskog radio Vukovara

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene