Obavijesti Video Pretražite Navigacija
nudila niz usluga

U Slavonskom Brodu uhvaćena lažna liječnica iz Srbije, botoksirala je žene bez dozvole

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Državljanka Srbije koja je bez dozvole davala usluge estetske korekcije uhićena je prošlog tjedna u Slavonskom Brodu. Još je upitno kako je nabavljala botoks.

U Slavonskom Brodu je u nedjelju uhićena O. L. (47) - srbijanska nadriliječnica koja je bez dozvole botoksirala (i) Hrvatice.

Inspekcija ju je uhvatila kako u jednom kozmetičkom salonu pruža svoje usluge, piše Blic. Ubrizgivala je dermalne filere pacijenticama bez potvrde rada za strance. Nakon uhićenja, na granici su joj oduzeli novac i medicinske preparate te je odvedena u pritvor.

Protiv Lončar su u lipnju klijenti iz Srbije podnijeli tužbu zbog strašnih posljedica na pacijenticama nakon estetskih zahvata. Nekima se i značajno pogoršalo zdravstveno stanje.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna ZASTRAŠUJUĆE BROJKE Imaju gotovo 7800 novozaraženih i čak 57 preminulih: U srijedu se sastaje Krizni stožer - hoće li uvoditi nove restrikcije?

Pročitajte i ovo Dijana Hrkalović Skandal trese Srbiju Otkrila čipkaste gaćice: Procurile eksplicitne fotografije koje je uhićena bivša državna tajnica navodno slala i ministru i mafijašima

Ona je, navodno, godinama pružala usluge bez ikakvog znanja te iako nije upisana u registar Liječničke komore, ona je putem društvenih mreža nudila razne tretmane. U optužnici se navodi da je mijenjala adresu svojih salona da izbjegne inspekciju, a upitno je i kako je nabavljala botoks budući da Ministarstvo zdravstva dozvole daje tek nakon inspekcije.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene