Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Skandal trese Srbiju

Otkrila čipkaste gaćice: Procurile eksplicitne fotografije koje je uhićena bivša državna tajnica navodno slala i ministru i mafijašima

Dijana Hrkalović
Dijana Hrkalović DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija +0 Dijana Hrkalović Galerija 1/1 >>
Portali u Srbiji posljednjih nekoliko dana ne prestaju pisati o fatalnoj bivšoj državnoj tajnici u MUP-u. Svaki detalj koji izađe iz njezina života šokantniji je od prethodnog.

Danas su isplivale njezine eksplicitne fotografije. Dijana Hrkalović na njima pozira otkopčanih hlača ispod kojih se naziru čipkaste gaćice. 

Pročitajte i ovo Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić napadnuta hrvatska filmska ekipa Hrvatska je poslala prosvjednu notu zbog napada na Hrvate u Srbiji Policija u Srbiji, ilustracija Pretukli Hrvate u Pančevu Hrvatska uputila prosvjednu notu Srbiji: "Najoštrije osuđujemo napad, bio je nacionalno i etnički motiviran"

Kako piše Objektiv.rs, navodno ih je snimila u kabinetu u kojem je radila, a slala jednom od tada najmoćnijih političara u državi. Srpski mediji ga ne imenuju.

Kurir piše kako je iste fotografije potom slala i svojim prijateljima u krim-miljeu, hvaleći se kako ih je prije toga slala ministru.

U pretresu njezina luksuznog stana u petak policajci su, navodno, u sefu našli 50.000 eura. U stanu, kako saznaje Blic, ima saunu, na terasi fontanu, a cijeli stan je opremljen najmodernijim talijanskim namještajem. 

U petak je bivšoj državnoj tajnici određen pritvor od 30 dana, nakon što je privedena i saslušana u sklopu istrage prikrivanja dokaza ubojstva.

Hrkalović je, prema tvrdnjama izvora na koje se pozivaju beogradski mediji, privedena jer se dovodi u vezu s uklanjanjem dokaza ubojstva Vlastimira Miloševića u siječnju 2017. godine.

Milošević (34), bivši karate-reprezentativac, bio je voditelj osiguranja u nekoliko popularnih lokala u Beogradu.

Za to su ubojstvo bili osumnjičeni, privedeni, a potom oslobođeni Veljko Belivuk zvani Velja Nevolja, Marko Miljković te još jedna osoba iz organizirane kriminalne skupine koju je predvodio Belivuk.

Specijalni sud za organizirani kriminal potvrdio je ranije u petak optužnicu protiv ukupno 30 pripadnika kriminalne skupine Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, kojom se terete za pet brutalnih ubojstava, trgovinu drogom, nedozvoljeno držanje oružja i brojna druga teška kaznena djela.

Hrkalović se u svibnju 2019. povukla iz MUP-a zbog, navodno, drugih obveza koje treba preuzeti, ali se više nije vraćala u policiju. Nakon uhićenja tamošnji mediji pisali su o njoj kao o fatalnoj ženi koja je drmala srpskom policijom i miješala se u sve najvažnije istrage. Svoje fotografije redovito je objavljivala na Instagramu. 

Tijekom istrage u javnosti se nagađalo da je Hrkalović imala bliske veze s Belivukovom kriminalnom skupinom i ona je već bila pozivana na razgovore u okviru istrage.

O privođenju i uhićenju Dijane Hrkalović očitovao se i srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić.

On je, gostujući na privatnoj provladinoj TV Prva, potvrdio da je policija privela Hrkalović u svjetlu novih dokaza u istrazi o "ubojstvu na tračnicama" u Beogradu, kada je na tramvajskoj pruzi u Ulici kraljice Marije u Beogradu 2017. godine ubijen Vlastimir Milošević.

"Znam što smo dobili danas od ljudi koji su svjedočili i odmah su nadležna tijela reagirala... Policija operativno, nedvojbeno, ne samo da ima saznanja, već i neposredne dokaze", rekao je Vučić, ustvrdivši: "Mi znamo tko je izvršio likvidaciju Miloševića, ali da ne bih vršio pritisak na tužiteljstvo i pravosuđe, ne moram o tome govoriti."

Vučić je na pitanje zašto je bilo potrebno četiri godine čekati na uhićenje rekao kako je u petak "netko iz policije odlučio progovoriti o tome", ponudio iskaz i da je poslije toga bilo moguće uhititi bivšu državnu tajnicu.

Zbog ubojstva Miloševića je 2017. bio priveden Veljko Belivuk, ali ga je Viši sud u svibnju 2018. godine oslobodio optužbi.

Belivuk se, kao vođa kriminalne skupine, tereti za brojna kaznena djela - od teških ubojstava i otmica do dilanja droge i nedozvoljenog posjedovanja oružja.

Kaznena prijava u okviru te istrage podnijeta je i protiv nekadašnjeg načelnika Službe za specijalne istražne metode zbog zlouporabe službenog položaja.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene