Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dvije nesreće u dva dana

Sportski avion pao u more kod Vodica, pilot neozlijeđen

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U dva dana dva pada sportskih aviona.

Mali sportski zrakoplov pao je u ponedjeljak u more kod Vodica, a u zrakoplovu je bio samo pilot koji nije ozlijeđen, doznaje se u šibensko-kninskoj policiji.

Pročitajte i ovo Požar kod Šibenika Gasi ga 50 vatrogasaca Veliki požar kod Šibenika: "Zbog vjetra se vatra brzo širi, a gašenje otežava i nepristupačan teren" Bombarder Tu-22M3 Koji je razlog? VIDEO Dramatičan video: Srušio se ruski bombarder, zapalio se u letu nakon izvršene misije

Nesreća se dogodila oko 16,50 sati kada se sportski zrakoplov iz još neutvrđenih razloga srušio u more nasuprot vodičkog hotela "Olimpija".

Iz Centra 112 izvještavaju kako se u trenutku pada u zrakoplovu nalazila jedna osoba koja je pilotirala letjelicom, a koja nije ozlijeđena.

U tijeku je izvlačenje zrakoplova na obalu, a uzroci nesreće utvrdit će se nakon očevida.

TRAGEDIJA KOD VRBOVCA Srušio se sportski avion, poginuli pilot i njegov prijatelj

U nedjelju su u padu sportskog zrakoplova kod Vrbovca poginula dvojica muškaraca, a istražitelji očevidom nastoje razjasniti uzrok zašto je letjelica izgubila visinu i potom se prednjim djelom zabila u polje.

Zrakoplovom je upravljao 58-godišnji pilot, koji je u nedjelju oko 16,30 sati poletio s aerodroma u Zvekovcu i nakon izvođenja krugova tijekom aeromitinga srušio se oko 150 metara zapadno od uzletno-sletne staze, iz zasad neutvrđenih razloga. Uz pilota u letjelici je bio i 36-godišnjak, a obojica su poginula na mjestu nesreće. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene