Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Niječu sve optužbe i ponavljaju kako je riječ o izmišljotini.


Hrvatska liječnička komora poslala je priopćenje vezano za očitovanje dvoje splitskih liječnika o navodnom dogovaranju o primanju mita.

Vezani članci Vinko Ljubičić i Mario Jurič Odvjetnik uhićenog splitskog poduzetnika otkrio što mu se stavlja na teret i poručio: "Uvjeren sam da tu nema ništa protuzakonito" Medicinska sestra, ilustracija - 1 Splitskom KBC-u nedostaju 234 medicinske sestre: "Javilo se 35 kandidata, nakad ih je bilo više od 200"

Oboje liječnika je u svojim navodima niječu optužbe koje im se stavljaju na teret te kažu kako cijela priča nije istinita.

Liječnik Hrvoje Tomasović: 'Ono je kompletna izmišljotina. To je hakirano!'

'Liječnička komora u cijelosti podržava aktivnosti i nastojanja nadležnih institucija, Ministarstva zdravlja, Državnog odvjetništva i drugih s ciljem utvrđivanja istine u ovom slučaju. Također Liječnička komora stoji na raspolaganju svim državnim tijelima za razjašnjavanje ovog slučaja. Ako nadležna državna tijela potvrde autentičnost prepiske dvoje splitskih liječnika preko Facebooka, bez obzira je li počinjeno kazneno djelo ili nije, oni će biti prijavljeni Časnom sudu Komore. Sve do pravomoćnog okončanja eventualnih sudskih postupaka u ovom slučaju, kao i u svim drugim sličnim slučajevima, Liječnička komora nema mogućnosti drugog daljnjeg postupanja', stoji u prioćenju Hrvatske liječničke komore.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook