Obavijesti Video Pretražite Navigacija
dogovarali mito?

Splitski liječnici se očitovali o optužbama za dogovaranje oko izvlačenja mita od pacijenata

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Niječu sve optužbe i ponavljaju kako je riječ o izmišljotini.

Hrvatska liječnička komora poslala je priopćenje vezano za očitovanje dvoje splitskih liječnika o navodnom dogovaranju o primanju mita.

Pročitajte i ovo Policija U policiji je Strašne scene u Splitu: Šakama izudarao dvije žene na terasi kafića, hvatali ga prolaznici Bojan Ivošević "netočne informacije" Splitska policija odgovorila na optužbe o policajcu u sačekuši: "Pokušao je smiriti sukob..."

Oboje liječnika je u svojim navodima niječu optužbe koje im se stavljaju na teret te kažu kako cijela priča nije istinita.

Liječnik Hrvoje Tomasović: 'Ono je kompletna izmišljotina. To je hakirano!'

'Liječnička komora u cijelosti podržava aktivnosti i nastojanja nadležnih institucija, Ministarstva zdravlja, Državnog odvjetništva i drugih s ciljem utvrđivanja istine u ovom slučaju. Također Liječnička komora stoji na raspolaganju svim državnim tijelima za razjašnjavanje ovog slučaja. Ako nadležna državna tijela potvrde autentičnost prepiske dvoje splitskih liječnika preko Facebooka, bez obzira je li počinjeno kazneno djelo ili nije, oni će biti prijavljeni Časnom sudu Komore. Sve do pravomoćnog okončanja eventualnih sudskih postupaka u ovom slučaju, kao i u svim drugim sličnim slučajevima, Liječnička komora nema mogućnosti drugog daljnjeg postupanja', stoji u prioćenju Hrvatske liječničke komore.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene