Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pokušavala mu pomoći

Split: Pijani turist udario liječnicu Hitne pomoći

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Splitska je policija sinoć bila primorana na Odjel psihijatrije odvesti pijanog mladog stranca koji je, nakon što je u središtu grada pao u nesvijest, fizički napao ekipu Hitne pomoći i lakše ozlijedio dežurnu liječnicu koja mu je pokušala pružiti pomoć.

U splitskoj policiji, koja od jutros ispituje stranca i još ne želi otkriti kojeg je državljanstva, doznaje se kako se incident dogodio nešto prije 22 sata na Poljani Tina Ujevića, gdje je stranac u alkoholiziranom stanju pao preko dječjih kolica i ostao ležati na podu. Građani koji su se zatekli u tom užem gradskom središtu odmah su pozvali Hitnu pomoć, čija je ekipa ubrzo stigla na mjesto događaja.

Pročitajte i ovo Radovi u Vukovarskoj ulici u Splitu Krive građevinske radove FOTO Velika rupa u centru Splita: Građani strahuju od urušavanja žile kucavice grada Hitna pomoć - 4 Ministarstvo zdravstva se ne slaže Hoće li se naplaćivati dolazak hitne pomoći? Sindikat odlučan: "Znamo da će protiv takvog prijedloga biti i vlada i ministarstva..."

FOTO Drama na livadi: Hitna pomagala stradalom pa zapela u blatu, zapela i ona koja joj stigla u pomoć

Do tada je pijani turist došao k sebi te, vidjevši iznad sebe liječničku ekipu, počeo "lamatati" rukama i nogama pa je u nogu udario liječnicu. Nasilnog stranca je smirila policija, koja ga je zbog agresije vezala lisicama i odvela u splitsku bolnicu, gdje je zadržan na Odjelu psihijatrije.

Jutros je priveden u policiju koja ga ispituje na okolnosti sinoćnjeg događaja.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene