Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Za ljepše blagdane

U ovome hrvatskom gradu isplaćuju božićnice za starije osobe, provjerite uvjete

Hrvatska kuna
Hrvatska kuna Foto: Getty Images
Do kraja godine očekuje se isplata božićnica u iznosu od 500 kuna ili 66,35 eura za građane koji imaju prebivalište na području grada Splita najmanje tri godine i ostvaruju pravo na nacionalnu naknadu za starije osobe, priopćeno je iz Ureda Grada.

Očekuje se isplata božićnica u iznosu od 500 kuna ili 66,35 eura za građane koji imaju prebivalište na području grada Splita najmanje tri godine i ostvaruju pravo na nacionalnu naknadu za starije osobe.

Kako ističu, zahtjev se može preuzeti do 30. prosinca 2022. godine u centralnoj pisarnici Grada Splita i na internetskoj stranici: www.split.hr ili dostaviti osobno u centralnu pisarnicu Grada Splita, poštom ili na adresu elektroničke pošte: pisarnica@split.hr.

Pročitajte i ovo Božićnice - 4 MOGLO BI BITI IZNENAĐENJA Hoće li se ove godine dogoditi malo božićno čudo? Neki poslodavci razmišljaju o većim božićnicama, doznajte i zašto

Uz Zahtjev nužno je predati kopiju osobne iskaznice, Rješenje o ostvarivanju prava na nacionalnu naknadu i račun na koji će biti izvršena uplata, poručuju iz grada Splita.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene