Obavijesti Video Pretražite Navigacija
uoči izbora

Ivica Puljak uputio oštru poruku HDZ-ovom kandidatu Zoranu Đogašu: "Neka se prestane skrivati iza Andreja Plenkovića"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivši splitski gradonačelnik Ivica Puljak pozvao je na sučeljavanje sve gradonačelničke kandidate, s posebnim naglaskom na HDZ-ovog kandidata Zorana Đogaša.

Bivši gradonačelnik Splita Ivica Puljak pozvao je na sučeljavanje sve gradonačelničke kandidate. Poseban je naglasak stavio na HDZ-ovog kandidata Zorana Đogaša kojemu je poručio da se "prestane skrivati iza Andreja Plenkovića i izađe pred građane Splita".

Želi, kaže, da se tako sučele dva modela upravljanja. Prvi kojeg su oni promovirali - model bez pogodovanja s javnim natječajima, uvođenjem reda i svime bitnim za javni interes te "drugi model HDZ-a, Keruma i ostalih partnera - model pogodovanja, stranačkog zapošljavanja, kriminala, korupcije i klijentelizma".

"Pozivam ih na zajedničko sučeljavanje, da građanima Splita prezentiramo koje su naše ideje kojima smo mi upravljali zadnjih deset mjeseci, a što to nudi HDZ i ostale stranke. To je ponuda kandidatu HDZ-a, ali i ostalima. To možemo napraviti odmah nakon Sv. Duje", poručio je Puljak.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna prije glasovanja Srušen kvorum u Gradskom vijeću Splita: Petero vijećnika napustilo sjednicu

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna U Split stiže povjerenik Puljak i Ivošević podnijeli su ostavke: "Živjeti za Split ne od Splita naš je moto"

Rekao je i da je njegov stvarni rival Andrej Plenković, dok Zoran Đogaš treba prestati biti smokvin list Anti Sanaderu i Vici Mihanoviću.

Upitan što očekuje od izbora uzvratio je da imaju veliku podršku građana za ono što rade te da očekuje da će dobiti povjerenje za novi mandat.

Kaže da je danas dan kada Andrej Plenković ulazi u povijest kao najdugovječniji hrvatski premijer te da je to čovjek koji je obećavao da će promijeniti HDZ i Hrvatsku, ali se to nije dogodilo. Podsjeća da ga je Plenković jučer optužio da su izazvali nepotrebne izbore u Splitu, a istovremeno je on angažirajući gradonačelnika Novske za svog ministra izazvao izbore u tom gradu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene