Obavijesti Video Pretražite Navigacija
EKSPLOZIJA U SREDIŠTU SPLITA

Splićanka s kćerkicom za dlaku izbjegla tragediju: "Kad sam čula što se dogodilo, naježila sam se. Uvijek prolazimo tim putem..."

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nekoliko sati nakon nesreće do koje je došlo u Čulića dvorima u središtu Splita, očevid još traje. U eksploziji plinske boce dvije su osobe ozlijeđene, a prema izjavama svjedoka, detonacija je vrlo glasno odjeknula.

U razornoj eksploziji plinske boce do koje je došlo u subotu nešto nakon podne u fast-foodu u Čulića dvorima preko puta realke u središtu Splita, dvije su osobe zadobile ozljede.

Komadićima stakla prekriven je i pločnik preko puta ulice, a svjedoci tvrde da je eksplozija vrlo glasno odjeknula. Prolaznici su u šoku.

"Subotom oko podne i pol redovito idem u grad iz smjera tvrđave Gripe i uvijek prolazim istim putem. Ove subote moja je kći koja pohađa peti razred osnovne škole, inzistirala da joj kupim plastične omote za školske knjige. Nisam bila za tu ideju - predlagala sam joj da napravimo vlastite, papirnate, no na kraju sam popustila. Uputile smo se u grad malo ranije i umjesto uobičajenim, kraj realke, krenule drugim putem - prema rivi", svjedoči nam jedna Splićanka te dodaje kako se s djetetom zaputila u knjižaru na Voćni trg.

Pri povratku kući, prolazeći Zagrebačkom ulicom, dočekao ju je šokantan prizor: pločnik ispred fast fooda i obližnje pekare bio je prekriven krhotinama stakla, a policija je obavljala očevid.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Zbraja se šteta Splićani u šoku nakon eksplozije, majka vlasnika objekta: "Jutros je stigao plin, odmah se činilo da s jednom bocom nešto nije u redu"

Pročitajte i ovo Eksplozija u Splitu DVOJE OZLIJEĐENIH VIDEO/FOTO Snažna eksplozija u centru Splita, svjedokinja u šoku: "Mislila sam da je potres...sve se srušilo s polica..."

"Kad sam čula što se dogodilo, naježila sam se. Uvijek, ali baš uvijek idemo istim putem, prolazimo upravo kraj mjesta na kojem je došlo do eksplozije. Nadam se da će se ozlijeđeni oporaviti i da neće biti težih posljedica", kazala nam je vidno potresena.

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene