Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zbog više od 15 kilograma marihuane nađene u prtljažniku njegova automobila u jednomjesečnom istražnom zatvoru završio je Josip Kerum, 27-godišnji Splićanin koji je po policijskim tvrdnjama drogu nabavljao radi preprodaje drugim 'dilerima'.


Istražni zatvor Josipu Kerumu je odredio sudac istrage zagrebačkog Županijskog suda kako na slobodi ne bi ponovio nedjelo. Prema policijskim podacima Kerum je uhićen u ponedjeljak, 10. travnja, u popodnevnim satima, zbog sumnje da u audiju A6 splitskih registracija prevozi drogu.

Vezani članci Mara Begonja (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Letvom slomio ruke trudnici i njenim roditeljima, sud ga pustio na slobodu: "Snimite što mi je napravio, moram na operaciju" Deveta splitska Parada ponosa (Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL) - 2 U Splitu održana deveta Povorka ponosa: ''To je ljubav, čista ljubav i treba je podržati u svemu''

Pretragom je u automobilu pronađeno 15 paketa marihuane, ukupne težine 15.828 grama, kažu u policiji i dodaju da je "kriminalističkim istraživanjem utvrđeno" kako je Kerum drogu nabavljao na veliko i preprodavao je drugim preprodavačima.

Prema pisanju medija Josip Kerum nećak je bivšeg splitskog gradonačelnika i trenutnog kandidata za tu dužnost Željka Keruma. (Hina)