Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prijenos na DNEVNIK.hr-u

SPECIJAL: 'PAPA U HRVATSKOJ' NA NOVOJ TV UZ ZVJEZDANA LINIĆA

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Specijal pod nazivom 'Papa u Hrvatskoj' započet će već uoči papina dolaska na Pleso u subotu, 4. lipnja u 10.00 sati emisijom iz studija koju vodi Marija Miholjek.

Informativni program Nove TV priprema specijal povodom dolaska pape Benedikta XVI. u Hrvatsku. Glavni komentator specijala je karizmatični svećenik fra Zvjezdan Linić, voditelj duhovnih seminara u kući susreta 'Tabor' u Samoboru, koji će oba dana komentirati papine poruke ljubavi i potpore mladima i obiteljima u osnaživanju vjere. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Unatoč nevremenu Pilot koji je Papu doveo u Rim: U zraku smo uštedjeli 15 minuta! Slika nije dostupna Osudio raspad obiteljskog života Svjetski mediji: Papa u Hrvatskoj promovirao brak i djecu

 

VIDEOPRIJENOS UŽIVO:

Dvodnevni posjet Nova TV će temeljito i iscrpno pratiti kako bi svojim gledateljima omogućila najdetaljniji uvid u prvi posjet pape Benedikta XVI. našoj zemlji. Specijal pod nazivom 'Papa u Hrvatskoj' započet će već uoči papina dolaska na Pleso u subotu, 4. lipnja u 10.00 sati emisijom iz studija koju vodi Marija Miholjek.

RASPORED SPECIJALNIH EMISIJA: PAPA U HRVATSKOJ

SUBOTA:
10:00 – Svečani doček Pape
15:00 – Specijalna emisija
18:00 – Sveti Otac u HNK

NEDJELJA :
9:15 – Sveta misa na hipodromu
18:00- Ceremonija odlaska

S terena će se uživo javljati urednica vanjske politike Ivana Petrović, politički komentator Mislav Bago te reporteri Kristina Tešija i Branimir Felger. Gledatelje će izvijestiti o svim detaljima papina boravka, od svečanosti dobrodošlice i papina pozdravnog govora, susreta s predsjednikom Josipovićem i premijerkom Kosor, susreta u HNK-u te ključnog događaja prvog dana – bdijenja s mladima na zagrebačkom glavnom Trgu.

Emisiju 'Papa u Hrvatskoj' uređivat će Ksenija Kardum, a informativni program uz redovne informativne emisije imat će uključivanje u događaje prema planu papina boravka tijekom cijelog dana. I drugog dana posjeta, u nedjelju, 5. lipnja, prenijet će sva najznačajnija događanja već od 9.30 sati, od mise s vjernicima na zagrebačkom Hipodromu sve do njegova oproštaja u zračnoj luci u 18 sati i odlaska koje će izravno pratiti Dnevnik Nove TV. Istovremeno posjetitelji portala dnevnik.hr imat će priliku dvodnevni papin boravak sve vrijeme pratiti uživo putem live streaminga, a gledatelji prije specijalnih emisija imaju priliku pogledati i dokumentarni film 'Svjedočanstvo' o životu i pontifikatu Ivana Pavla II. koji Nova TV emitira u subotu u 08.45 sati.

'Na ovom važnom projektu radit će 120 ljudi, izvještavanju naših reporterskih perjanica tehničku podršku dat će 12 kamera i snimatelja te 5 reportažnih kola. Pripremili smo se da brzo, trenutno i dostojanstveno prenesemo sve detalje ovog važnog posjeta Hrvatskoj te tako gledateljima omogućimo sudjelovanje u njemu i putem našeg ekrana i interneta.' – najavljuje voditeljica projekta Ksenija Kardum

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene