Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uskoro otvoren natječaj

SOS Dječje selo Hrvatska traži SOS mame

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
SOS Dječje selo Hrvatska, nevladina neprofitna udruga koja se već dvadeset godina brine o djeci bez roditelja i roditeljske skrbi u Hrvatskoj, otvorilo je natječaj za SOS mame, priopćilo je SOS Dječje selo Hrvatska.

SOS Dječje selo poziva da se jave svi oni koji vole djecu i koji bi djeci bez odgovarajuće roditeljske skrbi željeli ‘stvoriti stalan i siguran dom te su spremni svoje znanje i kreativnost odgovorno i profesionalno posvetiti odgoju djece’ i živjeti i raditi u jednom od SOS dječjih sela te voditi vlastito kućanstvo i brinuti se o djeci.

SOS mame trebaju imati najmanje srednju stručnu spremu i biti spremne na stalno učenje i usavršavanje u odgoju djece te motivirane za rad s djecom.

Nacionalna direktorica SOS Dječjeg sela Hrvatska Višnja Tuškan-Krupić objasnila je da je biti SOS mama kreativan, samostalan i odgovoran posao te kako SOS mama ‘gradi preduvjete za stvaranje SOS obitelji koja će kvalitetno funkcionirati, unutar koje će se zbivati otvorena komunikacija, razvijati pozitivna interakcija i međusobna tolerancija’ utemeljena na razumijevanju i poštovanju individualnih osobina svakog člana.

Natječaj je otvoren do 19. veljače 2012. Kandidatkinje za SOS mame prolaze nekoliko selekcijskih postupaka, a pripravnice teorijsku edukaciju od četiri mjeseca i praktičnu od 20 mjeseci, ističe se u priopćenju.

SOS Dječje selo Hrvatska od 1992. godine brine se o djeci bez roditelja i roditeljske skrbi te im pruža ljubav i sigurnost u obiteljskom okruženju, trajan dom i izobrazbu za sretno i mirno djetinjstvo. (Hina)

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Novi hit na internetu Odgovor na video "što djeca znaju da tata ide uživo": Ovako bi to odradila - žena Slika nije dostupna Učiteljice iz Helen Doron škole razveselile djecu iz Lekenika poklonima i donacijom

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene