Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Banija je naša kuća

Pupovac žestoko o ministru: ''Otišao bih premijeru i rekao da nađu drugog čovjeka''

Srpsko narodno vijeće dostavilo je donirani građevinski materijal koji su darovali trima obiteljima čije su kuće stradale u potresu prije godinu dana.

Na Banovini se održala humanitarna akcija ''Banija je naša kuća'' koja obuhvaća donatore iz Hrvatske, Srbije i BiH. Donacije je predao Milorad Pupovac, koji se osvrnuo i na sve što je država napravila, izvijestila je reporterka Petra Buljan u Vijestima Nove TV.

  Pročitajte i ovo Slika nije dostupna gdje je obnova? Tužna obljetnica: ''Ljudima dođe da si puknu metak u čelo, a oni slave?!''; ''Idu na groblje iz kontejnera''

Pročitajte i ovo Darko Horvat U DNEVNIKU NOVE TV Horvat o obnovi na Baniji: "U sljedećih mjesec dana počet će gradnja prvih temelja. Moja odgovornost? Ministar graditeljstva ne može biti odgovoran što se dogodio potres"

''Ja bih svađu arhitekta i građevinaca slušao sat i pol, a onda bih pokušao nešto riješiti. Ako ne mogu riješiti, otišao bih premijeru i rekao da nađu drugog čovjeka'', kazao je Pupovac te dodao da aludira na ministra Darka Horvata, ali i druge.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr
 



 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene