Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Problemi za posjetitelje

Ususret prvomajskom vikendu na Sjevernom Velebitu jedna od cesta neprohodna: "Još uvijek su visoki nanosi snijega"

Snijeg u Nacionalnom parku Sjeverni Velebit
Snijeg u Nacionalnom parku Sjeverni Velebit Foto: Facebook/NP Sjeverni Velebit
Dnevne temperature u nizinama su prešle 20 stupnjeva, a proljetno sunce obasjava većinu zemlje. Pred nama je prvomajski vikend koji bi mnogi mogli iskoristiti za odlazak u prirodu. Iz Nacionalnog parka Sjeverni Velebit poručuju - nisu sve ceste prohodne.

Izlet u prirodu većini građana bit će opcija za prvomajski produženi vikend. Iz Nacionalnog parka Sjeverni Velebit upozorili su posjetitelje koji namjeravaju krenuti prema njima na problem na cesti.

"Poštovani posjetitelji, cesta koja vodi od glavnog ulaza u Park, Babić Siča do parkirališta ispod PD Zavižan nije prohodna za autobuse i vozila bez zimske opreme. Cesta je u lošem stanju, nije sanirana radi još uvijek visokih nanosa snijega", napisali su na Facebooku.

Pročitajte i ovo Zima Snijeg u travnju Zima se nikako ne predaje: Proljeće stiglo prije mjesec dana, a još nam trebaju debeli kaputi

"Cesta iz Krasna prema Štirovači je u potpunosti očišćena od snijega. Prometnica iz smjera Jablanca prema Alanu je također prohodna. Prometnica koja vodi od Mrkvišta prema Alanu je prohodna", dodaju u objavi koju su popratili uz niz fotografija snijega.

Pročitajte i ovo Ilustracija Akcija spašavanja Užas u Sloveniji: Lavina zatrpala sedmero ljudi, ima teško ozlijeđenih, uspjeli izvući samo dvoje

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene