Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Beroš promijenio mišljenje?

Dijagnoza: Beba vam neće preživjeti, ali mi vam nećemo pomoći. Činilo se kao jedno horor-iskustvo, ali javlja se sve više žena s potpuno istom pričom!

Aktualno Galerija Ivan Čorkalo s anonimnim izvorom - 1 Ivan Čorkalo s anonimnim izvorom - 1 Foto: DNEVNIK.hr Ivan Čorkalo s anonimnim izvorom - 2 Ivan Čorkalo s anonimnim izvorom - 2 Foto: DNEVNIK.hr Vili Beroš, ministar zdravstva Vili Beroš, ministar zdravstva Foto: DNEVNIK.hr Ultrazvuk, ilustracija Ultrazvuk, ilustracija Foto: DNEVNIK.hr +1 Zorica Zrile - 1 Galerija 1/6 >>
Prošlog su vam tjedna u Provjerenom ispričali strašnu priču o trudnici kojoj su liječnici u 6. mjesecu trudnoće priopćili kako joj beba neće preživjeti. No uslijedila je još gora vijest, a ta je da joj oni neće pomoći, nego neka ode u Sloveniju, plati 5000 eura. Zgražali su se nad tim postupkom kolega i liječnici u Zagrebu i ravnatelj tog istog KBC-a i sam ministar, koji je izjavio kako je zakon jasan: ako je riječ o malformaciji ploda, pobačaj se može bez ograničenja izvesti u Hrvatskoj.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene