Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Slovenski ministar u bolnici

Slovenski ministar zadržan u šibenskoj bolnici

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što večeras u Šibenik stigne liječnica iz ljubljanskoga KBC-a, bit će odlučeno hoće li slovenski ministar zdravstva Borut Miklavčič tijekom večeri ili ujutro biti prevezen u Ljubljanu, rekao je danas ravnatelj šibenske Opće bolnice dr. Željko Burić.

Pročitajte i ovo Policija uhitila osumnjičene Tučnjava u Šibeniku Trojica muškaraca nasmrt pretukla pomorca, jedan bivši profesionalni boksač: Sve je počelo u kafiću... Wang YI, kineski ministar obrane "Bit ćemo snaga mira" Ministar svjetske velesile priznao da je s Rusijom ostvaren potpuno nov model odnosa: "Produbit ćemo stratešku suradnju s Moskvom"

Miklavčič je jučer zbog opće slabosti i bolova u lijevoj ruci i nozi primljen u šibensku bolnicu na Odjel neurologije. O zdravstvenom stanju slovenskoga kolege i danas se nekoliko puta telefonski raspitivao hrvatski ministar zdravstva Darko Milinović. Šibenski liječnici doznali su tko im je pacijent tek sinoć nakon poziva ministra Milinovića. Zbog zdravstvenog stanja slovenskoga kolege, ministar Milinović nije mogao s njim telefonski razgovarati pa ga je pozdravio preko ravnatelja bolnice i poželio mu da što prije ozdravi. Slovenskoga ministra, po riječima ravnatelja, pozdravila je i premijerka Jadranka Kosor. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene