Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Slovenka krala pa autom pokušala pregaziti djelatnike

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Slovenka Angela R. jučer je u Rovinju pokušala izbjeći plaćanje računa iščupavši vrtuljak kroz koji kupci prolaze na ulazu. S neplaćenim stvarima izišla je iz trgovine i pokušala pregaziti nekoliko djelatnika koji su je željeli zaustaviti.

Jučer ujutro Slovenka je kupovala razne artikle, za koje je račun bio više od 1000 kuna. Prilikom izlaska iz trgovine iščupala je vrtuljak i s kolicima izašla van, a sve je snimljeno nadzornim kamerama.

Pročitajte i ovo Vid David Krecelj drama u Zagrebu VIDEO Ovo je Mad Max kojeg je policija u nezapamćenoj potjeri lovila po cijelom Zagrebu: Priveden je Riječki karneval Filmski scenarij Nevjerojatan plan za bijeg iz zatvora u Rijeci: Iskopali tunel, htjeli se izgubiti među maškarama

Kradljivica je ušla u automobil i pokušala pobjeći. Djelatnici su opkolili automobil u pokušaju da je zaustave, no tada je Slovenka upalila vozilo i pokušala ih pregaziti. Ubrzo ju je uhitila policija.

Angela R. počinila je kazneno djelo razbojničke krađe, a policija je dio ukradenih predmeta pronašla u kamp kućici u kojoj je boravila. Bit će privedena u Istražni centar županijskog suda u Puli, rekla je glasnogovornica PU Istarske Nataša Rogić.


Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene