Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nestabilno vrijeme

U neke dijelove Hrvatske stiže snijeg: Nastavlja se promjenjivo vrijeme s kišom i grmljavinskim pljuskovima

Iznenadni pljusak i jak vjetar rastjerali ljude s glavnog Trga (Patrik Macek/PIXSELL)
Iznenadni pljusak i jak vjetar rastjerali ljude s glavnog Trga (Patrik Macek/PIXSELL)
Aktualno Galerija +0 Iznenadni pljusak i jak vjetar rastjerali ljude s glavnog Trga (Patrik Macek/PIXSELL) Galerija 1/1 >>
Ostatak tjedna donosi nam promjenjivo vrijeme uz dosta pljuskova, grmljavine i jakih udara vjetra. U srijedu i četvrtak neće doći do znatnog poboljšanja, a u petak osim kiše stiže i još jedan val dosta hladnijeg zraka zbog čega će u višem gorju biti i snijega.

U srijedu će od jutra na zapadu zemlje biti pretežno oblačno, a povremeno i kišovito. U Slavoniji i Baranji u prvom dijelu dana bit će i sunca, ali rano ujutro i magle. Na Jadranu će i dalje biti promjenjivo i nestabilno, a od jutra su mogući pljuskovi, povremeno i grmljavinski. Temperatura će iznositi od sedam stupnjeva u gorskom dijelu do najviše 14 na jugu.

Pročitajte i ovo Snijeg na Sljemenu Vremenska prognoza Dijelovi Hrvatske ponovno će se zabijeliti: Meteorolog otkriva kakvo vrijeme nas očekuje do kraja tjedna Sunčan dan u Zagrebu Vremenska prognoza Planirate kraj tjedna provesti otvorenom? Meterolog otkriva kakvo vas vrijeme čeka

U središnjoj Hrvatskoj za srijedu je najavljena jača kiša, a povremeno će u ovom dijelu biti i jaki grmljavinski pljuskovi. Temperatura će biti od 13 do 15, ali istočnije i do 18 stupnjeva.

Kišit će i na istoku, ali jači i obilniji pljuskovi stići će samo u zapadnu Slavoniju. Temperatura će također biti viša nego u središnjem dijelu, do 20 stupnjeva.

Jaki pljuskovi neće zaobići ni gorsku Hrvatsku, a na Jadranu će tek povremeno zagrmjeti uz mogući pljusak. Zapuhat će i jugo,a prosječna temperatura iznosit će 15, u gorju devet do 13 stupnjeva.

U Dalmaciji će u južnom dijelu poslijepodne biti mogući jači grmljavinski pljuskovi i oborine. Puhat će umjereno jugo, a najviša temperatura iznosit će između 14 i 17 stupnjeva.

Sljedećih nekoliko dana na kopnu nećemo vidjeti previše sunca. Uz kišu i pljuskove, osobito jake u četvrtak i petak, spustit će se i temperatura pa će tako u petak u gorju biti i snijega.

Na Jadranu promjenjivo, ali ipak uz povremena sunčana razdoblja. Temepratura se ovdje neće previše mijenjati, a od četvrtka će zapuhati umjerena bura.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene