Obavijesti Video Pretražite Navigacija
uhićen bračni par

Susjedi u šoku zbog ubojstva 47-godišnje žene: "Znam da je imala težak život. Zašto je tako prošla?"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na području Slavonskog Broda traje velika potraga za tijelom 47-godišnje žene iz Sibinja. Na temelju kriminalističkog istraživanja za ubojstvo je osumnjičen bračni par.

Zbog ubojstva 47-godišnjakinje mještani Sibinja su u šoku. Nestala je posljednji put viđena 18. studenog oko 17 sati u ulici Andrije Štampara. Nakon što je njezin nestanak prijavljen policiji 19. studenog policija je u suradnji sa Županijskim državnim odvjetništvom kriminalističkim istraživanjem privela i ispitala dvije osumnjičene osobe.

"Bila je dosta pričljiva, ljubazna prema drugome, ne znam kako je kod kuće bila. Bili smo stvarno dobri, onako dobri, kao komšiluk. Nisu oni ni s kim imali probleme, jedino sami sa sobom nekad", kazao je susjed Tomo.

"Znam da je imala, čula sam težak život, strašno. I sad zašto je tako prošla, ne znam. Grozno. Daj bože da je živa, da je negdje ima", kaže Marija iz Sibinja.

Pročitajte i ovo Ilustracija (Foto: Dnevnik.hr) nestala 18. studenog Užas u Slavonskom Brodu: Par ženu pozvao u auto pa je ubili, određen im istražni zatvor

"Postoji osnovana sumnja da su okrivljenici, zajedno i po prethodnom dogovoru, došli u Slavonski Brod gdje se okrivljena 60-godišnjakinja sastala s 47-godišnjom hrvatskom državljankom, a potom su obje otišle do mjesta gdje ih je u parkiranom vozilu čekao okrivljeni 62-godišnjak pa su se oboje okrivljenika zajedno s oštećenicom, a u nakani da je usmrte, vozilom uputili na točno neutvrđeno mjesto na kojem su na točno neutvrđen način usmrtili oštećenicu", priopćilo je Županijsko državno odvjetništvao u Slavonskom Brodu.

Osumnjičenom bračnom paru određen je istražni zatvor. Policija sklapa mozaik odnosa osumnjičenih za zločin i ubijene. Istraga još traje kao i potraga za tijelom, a policija moli građane ako imaju bilo kakvu informaciju da dojave policiji, odnosno Županijskom državnom odvjetništvu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene