Obavijesti Video Pretražite Navigacija
''Golema pogreška''

Letica stao u obranu snahe, Jandrokoviću poručio: ''Na krivu se namjerio''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jandroković je kritizirao odluku Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa da se pokrene postupak protiv Martine Dalić.

''Čini se da Povjerenstvo želi na sebe preuzeti ovlasti koje mu objektivno ne pripadaju'', poručio je HDZ-ov Gordan Jandroković kritizirajući odluku Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa da se pokrene postupak protiv potpredsjednice Vlade Martine Dalić zbog mogućnosti da se nalazi u potencijalnom sukobu interesa u slučaju otkupa dionica Ine od MOL-a.

Pročitajte i ovo Gordan Jandroković O Turudiću i Milanoviću Jandroković o Turudiću i Milanoviću: "To je vrlo opasno. S takvim stvarima se ne igramo" Gordan Jandroković Zašto to čine? Jandroković otkrio zašto se vrijeđa HDZ-ovce: "Nazivaju nas bandom, bagrom, gangsterima, kvislinzima…"

Potpredsjednik Sabora poručio je kako tako ekstenzivno tumačenje sukoba interesa onemogućuje političkim dužnosnicima da se bave svojim poslom.

U obranu šefice Povjerenstva na Facebooku je stao Slaven Letica, a njegov status prenosimo u cijelosti:

''I meni se nekako čini da gospodin Gordan Jandroković Njonjo čini golemu pogrešku kad bezglavo juriša na neovisnost jedne institucije - Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa - koja je ozbiljnim i napornim radom (to znam iz prve ruke!) stekla povjerenje i vjerodostojnost velikog dijela javnosti.

Usput, na krivu se namjerio: na moju snahu Dalija Orešković koja ima ličke i zagorske korijene: prvi je čine upornom, odvažnom i tvrdoglavom, drugi onom koja iskreno vjeruje u načelo o "slijepoj pravdi" koja se naprosto mora vršiti makar i svijet propao. Stari bi Latini to kazali: Fiat iustitia et pereat mundus'', napisao je Letica.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene