Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zadobio teške ozljede

Skrivio nesreću na Hvaru pa zakopao vozilo, a onda u bolnici prodao priču da je pao niz stepenice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Priča o padu niz stepenice s obzirom na teške ozljede s kakvima je 25-godišnjak prevezen u splitsku bolnicu policajcima je bila puna nelogičnosti. Istraživali su dalje i otkrili da je mladić skrivio prometnu nesreću, a onda zakopao automobil.

Policijski službenici Policijske postaje Hvar nakon dojave da je u ponedjeljak 25. siječnja 25-godišnjak prebačen u splitsku bolnicu zbog teških ozljeda razgovarali su s njegovim liječnikom.

Pročitajte i ovo Ilustracija Užasna nesreća Djevojčicu (1) pogodila zapaljena boca s benzinom: Ima teške ozljede, ali stabilno je Lampioni na mjestu ubojstva u Splitu Predan u pritvor Policija objavila sve detalje ubojstva iz Splita, pred sud ide i napadačev brat

On im je naveo kako je mladić rekao da je pao niz stepenice. No to im je bilo sumnjivo, pa su pregledali mjesto navodnog pada, obavili razgovore i – otkrili nelogičnosti i nejasnoće u njegovoj priči.

Nastavili su istraživati slučaj i došli do informacije da postoji mogućnost da je mladić imao prometnu nesreću. S obzirom na to da je do sada već imao prometnih prekršaja, policajci su obišli lokalne ceste od mjesta Jelsa i Vrisnika prema drugim mjestima na otoku. Između mjesta Zavala i Ivan Dolac uočili su svježe tragove kočenja i zaključili da se tu dogodila prometna nesreća, ali pronađeni su samo dijelovi vozila – a vozilu ni traga.

Istraživali su dalje i doznali da je vozilo najvjerojatnije uklonjeno i skriveno. Obilaskom šume u petak 29. prosinca kod mjesta Vrisnik pronađeno je vozilo pod hrpom zemlje. Dijelovi istog vozila nađeni su ranije na cesti, gdje je naknadnim izvidom utvrđena sumnja da je 25-godišnjak skrivio prometnu nesreću kojoj je vjerojatno kumovala neprilagođena brzina. Utvrđeno je i da je mladić vozilom upravljao prije stjecanja prava na upravljanje vozilom, zbog čega će protiv njega nadležnom prekršajnom sudu biti podnesen optužni prijedlog.

Istraživanje se nastavlja, izvijestila je PU splitsko-dalmatinska.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene