Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Napustio ga glasnogovornik

Škoro uputio poruku biračima: "Nastavljamo Hrvatsku vraćati narodu, ja vas neću ostaviti"

Miroslav Škoro
Miroslav Škoro DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Miroslav Škoro Miroslav Škoro Foto: DNEVNIK.hr +0 Miroslav Škoro Galerija 1/2 >>
Bivši kandidat za predsjednika Republike pjevač Miroslav Škoro u nedjelju je u kratkoj objavi na Facebooku poručio da će nastaviti vraćati Hrvatsku narodu.

"Kako sam i najavio u izbornoj noći, nastavljat ćemo vraćati Hrvatsku narodu i uvjeravam vas da ćemo na parlamentarnim izborima vratiti još i više. Ja vas neću ostaviti. Budućnost pripada narodu!", objavio je Miroslav Škoro na svojoj službenoj stranici na Facebooku.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nije šala! Škoro upisao tečaj za bagerista: Otkrio zašto se odlučio za taj neobičan potez Miroslav Škoro OSVETA PJESMOM? Škoro na godišnjicu odlaska iz Domovinskog pokreta: "Pjesma o ološu i šljamu s dna društvene kace..."

Škoro je objavio i video s dijelovima svog govora iz stožera u izbornoj noći nakon što je poražen u prvom izbornom krugu, a u pozadini se čuje njegova pjesma "Vrijedilo je".

Škoro bi uskoro mogao osnovati stranku pod svojim imenom.

Večernji list javlja kako u Škorinom timu više nije Mate Mijić, Škorin bliski savjetnik i glasnogovornik tijekom njegove kampanje na predsjedničkim izborima.

Mijić je objavio da je njegova uloga u Škorinom timu završena.

"Predsjednički izbori već su daleko iza nas, a prijelazno razdoblje do osnutka nove političke opcije Miroslava Škore također se primaklo kraju. Time moja profesionalna uloga završava, a komunikaciju s javnošću i medijima preuzima PR služba buduće stranke", otkrio je za Večernji list Mate Mijić.

PR službu Škorine stranke koja bi se uskoro trebala osnovati trebala bi preuzeti novinarka Marja Čolak. (Hina)

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene