Obavijesti Video Pretražite Navigacija
sprema se za izbore

Miroslav Škoro osniva stranku pod svojim imenom: "Svjestan je da nema vremena za izgradnju novog brenda"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Škorin glasnogovornik Mate Mijić kazao je kako bi izborna lista u svim jedinicama mogla nositi Škorino ime, potrebno je još registrirati stranku, a nema vremena za rebrendiranje. U njegovoj koaliciji trebali bi biti Hrvatski suverenisti, Most i Blok za Hrvatsku.

Kandidat na prošlim predsjedničkim izborima Miroslav Škoro registrirat će stranku pod svojim imenom kako bi se uključio u utrku za parlamentarne izbore.

U njegovoj koaliciji trebali bi biti Hrvatski suverenisti, Most i Blok za Hrvatsku.

Pročitajte i ovo Istraživanje Dnevnika Nove TV za siječanj - 7 Velika promjena volje birača Istraživanje Dnevnika Nove TV: SDP prvi put u četiri godine najjača politička stranka

"Miroslav Škoro, kako je i najavio, planira izaći na izbore pod svojim imenom. Svjestan je da do izbora nema dovoljno vremena za izgradnju nekog novog brenda. Da bi, prema važećem zakonu, njegova lista u svim izbornim jedinicama mogla nositi njegovo ime, potrebno je registrirati stranku. To ćemo i učiniti, ali samo da bismo udovoljili tehničkim zahtjevima", rekao je Škorin glasnogovornik Mate Mijić pa dodao da "nastavljaju funkcionirati kao pokret koji široko okuplja sve zainteresirane za stvaranje prave alternative vladajućem duopolu", piše Večernji list.

Jedni su od njih Hrvatski suverenisti, iako, kako kaže Mijić, nijedan se službeni sastanak o zajedničkom izlasku na izbore još nije održao, a prvi će takav biti u sljedećih tjedan dana.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene