Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na Markovu trgu

Vlada na sjednici prihvatila prijedlog kojim Osijek postaje prvi hrvatski 5G grad

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vlada će danas na sjednici, između ostalog, raspravljati o prijedlogu izmjena Zakona o Hrvatskoj narodnoj banci.

Sjednicu Vlade na Markovu trgu premijer Andrej Plenković otvorio je podsjetnikom da je ovog tjedna održan Svjetski gospodarski forum u Davosu ''koji je tradicionalno bio dobar, koristan i relevantan za sva globalna pitanja''.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković Anketa Dnevnika Nove TV Vjerujete li da će s novom Vladom biti bolje? Pogledajte kako ste glasali Premijer Andrej Plenković Tražio deportaciju Plenković o zatvorenim hrvatskim navijačima: "Nije realno da su svi jednako odgovorni za nered"

Dodao je da će danas s ministrom gospodarstva Darkom Horvatom, ministrom financija Zdravkom Marićem i ministrom obrane Damirom Krstičevićem posjetiti tvrtku Đuro Đaković d.o.o. kako bi se raspravilo o odluci Vlade o davanju državnog jamstva za kredit toj tvrtki, u iznosu do 300 milijuna kuna.

Vlada je na sjednici prihvatila prijedlog zaključka o određivanju prvog hrvatskog 5G grada kojim Osijek postaje prvi hrvatski 5G grad.

Na dnevnom redu Vlade se, između ostalog, nalazi i nacrt o prijedloga zakona o izmjenama i dopunama Zakona o Hrvatskoj narodnoj banci, kao i nacrt prijedloga izmjena i dopuna Zakona o kreditnim institucijama.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene