Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nema kvalitete za potporu HDSSB-a

Šišljagić: Kajin je 'svakom loncu poklopac'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik HDSSB-a, saborski zastupnik Vladimir Šišljagić na današnjoj je konferenciji za novinare osudio izjave Damira Kajina prema kojima IDS i HDSSB ne mogu 'snažnije surađivati jer je Glavaševa pozicija prevelika hipoteka'.

Damira Kajina, IDS-ova zastupnika u Hrvatskom saboru i kandidata te stranke za predsjedničke izbore, Šišljagić je nazvao 'čovjekom koji je svakom loncu poklopac' i koji sigurno nema kvalitete zbog kojih bi ga HDSSB kao najjača regionalna stranka poduprla na predsjedničkim izborima. HDSSB stoji iza Branimira Glavaša, a 'od Kajina je nepošteno što komentira Glavaša kao ratnog zločinca jer sudska presuda koja je u svakom slučaju politički montirana nije pravomoćna', istaknuo je Šišljagić.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna HDSSB ne odustaje Branimir Glavaš u sarajevskom pritvoru Slika nije dostupna Prijeti kazna stranke? Osijek: U Skupštini političko preslagivanje, dva SDP-ovca uz HDSSB

Predsjednik Izvršnog odbora HDSSB-a Dinko Burić je rekao da o snazi stranke i Branimira Glavaša najbolje govore izborni rezultati 2005. i 2007. te posljednji lokalni izbori na kojima je HDSSB pobijedio. Na novinarski upit koga će HDSSB poduprijeti kao predsjedničkog kandidata Šišljagić je odgovorio da je o tome prerano govoriti. (Hina) 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene