Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon priloga u Provjerenom

Siromašnoj obitelji bit će izgrađena kuća

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvije obitelji s tužnim pričama ujedinile su Hrvatsku. Ani se srce lomi jer svom djetetu ne može kupiti kuglicu sladoleda, a Jelica noću ne spava jer se boji da joj se kuća ne sruši na djecu. Obitelji su to u kojima vrijeme odricanja traje cijelu godinu.

Nakon priloga u emisiji Provjereno gledatelji nisu ostali sjediti prekriženih ruku. Mailovi i pozivi u kojima ovim hrabrim obiteljima nudite pomoć ne prestaju stizati.

Pročitajte i ovo Provjereno: iznajmljivanje ilegalnih objekata - 3 Donosi Provjereno Načelnik iznajmljuje ilegalne objekte na koje je potrošio desetke tisuća eura i mrtav hladan tvrdi: "Pa pola je Hrvatske ilegalno izgrađeno" Provjereno o nepravilnostima u općini Vođinci - 4 Večeras u Provjerenom Načelnik potrošio desetke tisuća eura na ilegalne objekte, a njegov je odgovor nevjerojatan: "Pa što da ja radim?"

Ana kaže da inače ne plače, ali nakon što je ispričala svoju priču nije mogla suzdržati suze. Od rođenja ima cerebralnu paralizu. Kolica koja koristi jednom su već pukla, a ona završila na podu. Jelica je nezaposlena samohrana majka. U trošnoj kući nemaju ni kupaonicu ni vodu. Malo je reći da Jelica i njena djeca žive skromno.

>> Ostavili posao i posvetili se humanitarnom radu

Anine i Jeličine riječi dirnule su srca gledatelja Nove TV. Ne prestaju stizati e-mailovi i pozivi. Nova kuća za Jeličinu obitelj će se ostvariti. Pomoći će stići iz Euroherca.

Dosta je posla, ali i velika želja dobrih ljudi da naprave čudo. I da korizma ovim obiteljima ne traje kao do sada – cijelu godinu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene