Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bara, Čoja, Alka

Započele alkarske svečanosti u Sinju! Doznajte i tko je 308. pobjednik Bare

Alkar Tino Radanović nakon pripetavanja s Martinom Šušnjarom i ukupno deset punata postao je pobjednik 308. Bare kojom su u petak u Sinju započele ovogodišnje alkarske svečanosti

U Sinju su počela alkarska nadmetanja po 308. put. Događaj je ovo koji Sinjani svake godine željno iščekuju. Na mjestu događaja je i reporter Dnevnika Nove TV Mario Jurič.

"Današnja bara je bila odlična. Mi, naime, živimo za ove dane, pogotovo zato što mi je suprug alkar. On danas nije imao sreće, ali zato navijamo za druge alkare. Drago nam je da svaki alkar dobije", rekla je Anđela Domazet-Lošo, supruga jednog od sinjskih alkara.

Pročitajte i ovo Nevrijeme u Zagrebu iz minute u minutu VIDEO Novi val nevremena stigao u Hrvatsku, nebo paraju munje. Vrijeme je opasno u cijeloj zemlji

Alkar Tino Radanović nakon pripetavanja s Martinom Šušnjarom i ukupno deset punata postao je pobjednik 308. Bare kojom su u petak u Sinju započele ovogodišnje alkarske svečanosti.

Radanović je rođen 1981. godine u Sinju, diplomirani je kriminalist zaposlen u Policijskoj upravi Split. U riznici trofeja ima dva slavodobitnička plamenca, a ovo mu je treća Bara.

Pročitajte i ovo Tmurni oblaci nad Zagrebom - 1 nevrijeme u Hrvatskoj FOTOGALERIJA Prizori koji ne ulijevaju nadu: Pogledajte kako izgleda nebo nad Zagrebom

Viteško alkarsko društvo pobjednika Bare nagradit će s 2 tisuće eura i s brončanom plaketom Alke, a brončana plaketa Alke pripala je i njegovu alkarskom momku Mariju Bošnjaku iz Hrvaca.

Pročitajte i ovo Ivica Nerer dan uoči 28. obljetnice Bivši pripadnik 7. gardijske brigade Puma biciklirao do Knina: "Vraćaju se emocije, ali ponosni ste i sretni zbog građana koji danas žive u slobodi"

U subotu je po rasporedu Čoja, a u nedjelju je Alka. 

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.
 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene